Moral3z Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Jáj..to je nemilé.. máš alespoň pojištěný skla? Citovat
michaldr Odesláno 21. únor 2013 Autor Odesláno 21. únor 2013 Jáj..to je nemilé.. máš alespoň pojištěný skla? Bohužel nemám, ale hned po výměně na to jdu. Když už auto jezdí po těch opravách jak má, tak se hold zase něco musí podělat Citovat
vendelinek Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 to už je takovej zákon schválnosti,bohužel jinak okno připojitit už není takovej ranec a myslim ,že se to vylatí,já jsem ho pojistil hned na začátku při koupi auta,stojí to pětistovku na rok ,to neni zase tolik,kolik platíš pojistku:myslim Citovat
michaldr Odesláno 21. únor 2013 Autor Odesláno 21. únor 2013 Tak určitě. Já to nikdy neměl pojištěné, ani když jsem měl Superba. Ale raději to fakt dám, protože tohle nepotěší Pomalu se ale začíná připravovat na nastříkání pátých dveří a předního blatníku, který je v trošku jiném odstínu ... Teď ještě vybírám nějaké pěkná kolesa co by autu slušela Citovat
Moral3z Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Jojo, holt není nad kola jinak souhlas, že okno se vyplatí..fakt to není taková raketa... mám pro jistotu všecky do 20 000, škoda, že se do toho nepočítá panorama, kdyby přišly kroupy... Citovat
michaldr Odesláno 1. březen 2013 Autor Odesláno 1. březen 2013 Tak po výměně okna jsem si říkal, že si udělám radost. Včera jsem zakoupil a namontoval racing box a musím řici, že auto takhle nikdy netáhlo.... má odpich, jede jako střelená ...... mohu jen a jen doporučit jen nějak musím vyřešit žávadu na PC. Při vyšších otáčkách skočí závada. Píchnu na DIA a hodí tam hlášku: Větší tlak vzduchu na turbo... Citovat
Moral3z Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 Racing box jen oblbuje jednotku, ale uz nebere v potaz veci jako casovani ventilu, turbo atd... je to na to aby si ten motor oddelal... je toho tady hodne o tom... Pokud chces, tak si ho tam nech, ale ja bych se toho bal :/ Citovat
michaldr Odesláno 2. březen 2013 Autor Odesláno 2. březen 2013 Aha tak to mě kolega neřekl... asi pro jistotu půjde pryč. Dále půjde pryč FAP a EGR... jen to dělá neplechu Citovat
michaldr Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Zdravím Vás pánové, Bohužel v posledních týdnem mě zlobí moje kára... Auto nechce moc táhnout, časté syčení, jako kdyby v motoru nebyli koně, ale hadi... Nevím, zda je to v podtlaku, apod, ale už si nevím rady. Diagnostika píše závady v okruhu EGR. Zkoušel jsem všechny podtlakové hadice, ale vše vypadá ok. Díky za případné rady. Před pár měsíci dávané nové turbo, EGR ventil, vstřiky - z druhé ruky, ale najeto cca 20tis na ně. Dávané i nové elektroventily Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.