Kuzma Odesláno 1. květen 2013 Autor Odesláno 1. květen 2013 Diky chlapci skusim to tak spravit...zapojeny je, s tym nebudem robit nic a skusim tu okolo nas zohnat nejaky normalny servis kde to vedia aj spravit lebo zatial sa mi to nepodarilo a to obvolavam ludi cely den.... Citovat
Kuzma Odesláno 12. květen 2013 Autor Odesláno 12. květen 2013 chlapi uz som zufaly...nema tu fakt na vychode slovenska original diagnostiku na PG? jediny servis co je autorizovany je v Presove a tam chodim iba cez vikend a vtedy maju zavrete...inymi smermi chodim castejsie tak keby niekto nahodou mal, budte taki dobri a dajte vediet.... Citovat
Kuzma Odesláno 14. květen 2013 Autor Odesláno 14. květen 2013 takze nikto mi nevie pomoct???? prosiiim Citovat
Kuzma Odesláno 20. květen 2013 Autor Odesláno 20. květen 2013 len oznamujem ze mi to uz aktivovali v PO a vsetko uz ide....takze diki za radu...len v tom bol problem ze to nebolo aktivovane... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.