enikybeniky Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Já jsem bral semínka z http://www.seminka-chilli.cz Jalapenos mám už vlastní z usušených papriček, bral jsem tam ty roccoto red, tak snad taky budou na semínka. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Citovat
venomcz Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Mám doma malý skleník z IKEA http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/70186603/ tak bych chtěl koupit menší rostlinku do tohoto skleníku a pak větší ven před bytovku ( kde budu riskovat ukradení ) a zkusit něco vypěstovat . Bude to první pokus tak snad z toho něco vyjde. Můžete mi poslat fotky kdo pěstuje doma ( třeba v bytě ) jak to má udělané ? pro inspiraci. Citovat
enikybeniky Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Já úplně jednoduše. Nejdřív malé pařeniště z Lidlu za oknem a postupně se dostanu až na balkon do 10 l kýble :-D Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Citovat
venomcz Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 V tom kýbli nebo respektive celou dobu to máš pod nějákou folii ? třeba jako rajčata ? Ta když pěstujem tak je máme potom taky v kýblu a přes něj máme velký průhledný pytel takže pořád mají takové pařeniště . Citovat
enikybeniky Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Měli jsme to úplně na volno, bez přikrytí. Jenom od semínka do vyklíčení to bylo v tom pařeništi, dokud se to vešlo pod víko. Pak to putovalo do větších nádob až do kýble. Letos bylo i hodně slunce, tak to stačilo. Ale jako tip je to zakrytí dobrej. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Mám doma malý skleník z IKEA http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/70186603/ tak bych chtěl koupit menší rostlinku do tohoto skleníku a pak větší ven před bytovku ( kde budu riskovat ukradení ) a zkusit něco vypěstovat . Bude to první pokus tak snad z toho něco vyjde. Můžete mi poslat fotky kdo pěstuje doma ( třeba v bytě ) jak to má udělané ? pro inspiraci. kdyz si najedes na prvni stranku tohoto vlakna, tak tam najdes muj sklenicek z ikei, ktery funguje vyborne, akorat jsem ho trosku upravil...... seminka habaner a jalapenos budu mit, takze pak muzu poslat. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Já úplně jednoduše. Nejdřív malé pařeniště z Lidlu za oknem a postupně se dostanu až na balkon do 10 l kýble :-D Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 10 dobrejch ale 16 litru je lepsich no a pouzit poctivy humus do podkladu Citovat
enikybeniky Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Na panelákovej balkón jsou 10 l dost, 2 na jalapenos, 1 na Manzano Rocoto Red a 2 na rajčátka, takže bylo celkem plno. Semínka jalapenos taky můžu poskytnout, habanero bych klidne rostlinku, dvě mohl vzít na zkoušku, ale to už na nás bude možná dost brutál pálivý, nebo? Citovat
venomcz Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Kdyby měl někdo semínka navíc rád uvítám :-) poštou poslat v obálce třeba. Zaplatím . Jinak jsem shédl toto video : a teď si říkám , jak vy zaháníte pálivou chuť ? Je něco lepšího nebo jiného než mléko ? Mléko nemám rád a když mě pálí chilli , tak se můžu vždycky zbláznit a nevím čím to zapít :-D Citovat
enikybeniky Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Nevíte někdo, jak najít semínka papriček piri piri? Vůbec se mi to nedaří a ty si dávám kupovaný v nálevu rád jen tak na chuď. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. září 2015 Odesláno 5. září 2015 Zkus chilli forum. Ja budu mit seminek dost tak se pak ozvete. Ted jsem vzal jedno habanero na sraz a jeden chtivy muz se do nej hned zakousl. Dalsich 15 miinut si moc nepamatoval Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. září 2015 Odesláno 13. září 2015 ahoj, tak posilam prvni varku. Letos je jich mene, ale uprimne, mam mraky susenych a mrazenych z lonska..... nektere si necham, ale pokud nekdo chcete seminka cerstva vc. papricky, tak jsem schopen vam plody poslat postou ze postovne.... cili asi balik do ruky..... vlevo habanera red savina, vpravo nejake jalapenos..... jeste mam na stromkach asi 3 papricky trinidad moruga scorpion..... fakt nechapu ze ze 3 rostlin jen 3 plody..... bud to nekdo ukradl nebo to neco sezralo... proste tam nejsou a byly.... no a asi 7 papricek tech uplne nejpalivejsich ale ty si necham, musim je v podstate vratit darci, kteremu vsechny zasly, tak budu mit jen nejaka seminka, takze taky moznost poslat tak 4 seminka te nejpalivejsi mrchy, ale plody zatim ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.