Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

chilli, skleníček, teplota,mame první papricky

Recommended Posts

Odesláno

V tom kýbli nebo respektive celou dobu to máš pod nějákou folii ? třeba jako rajčata ? Ta když pěstujem tak je máme potom taky v kýblu a přes něj máme velký průhledný pytel takže pořád mají takové pařeniště .

Odesláno

Měli jsme to úplně na volno, bez přikrytí. Jenom od semínka do vyklíčení to bylo v tom pařeništi, dokud se to vešlo pod víko. Pak to putovalo do větších nádob až do kýble. Letos bylo i hodně slunce, tak to stačilo. Ale jako tip je to zakrytí dobrej. :)

Odesláno

Mám doma malý skleník z IKEA http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/70186603/ tak bych chtěl koupit menší rostlinku do tohoto skleníku a pak větší ven před bytovku ( kde budu riskovat ukradení ) a zkusit něco vypěstovat .

Bude to první pokus tak snad z toho něco vyjde. Můžete mi poslat fotky kdo pěstuje doma ( třeba v bytě ) jak to má udělané ? pro inspiraci.

kdyz si najedes na prvni stranku tohoto vlakna, tak tam najdes muj sklenicek z ikei, ktery funguje vyborne, akorat jsem ho trosku upravil......

seminka habaner a jalapenos budu mit, takze pak muzu poslat.

Odesláno

Já úplně jednoduše. Nejdřív malé pařeniště z Lidlu za oknem a postupně se dostanu až na balkon do 10 l kýble :-D

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

10 dobrejch ale 16 litru je lepsich :) no a pouzit poctivy humus do podkladu

Odesláno

Na panelákovej balkón jsou 10 l dost, 2 na jalapenos, 1 na Manzano Rocoto Red a 2 na rajčátka, takže bylo celkem plno. :D

Semínka jalapenos taky můžu poskytnout, habanero bych klidne rostlinku, dvě mohl vzít na zkoušku, ale to už na nás bude možná dost brutál pálivý, nebo?

Odesláno

Kdyby měl někdo semínka navíc rád uvítám :-) poštou poslat v obálce třeba. Zaplatím .

Jinak jsem shédl toto video : 

a teď si říkám  , jak vy zaháníte pálivou chuť ? Je něco lepšího nebo jiného než mléko ? Mléko nemám rád a když mě pálí chilli , tak se můžu vždycky zbláznit a nevím čím to zapít :-D
Odesláno

Zkus chilli forum. Ja budu mit seminek dost tak se pak ozvete. Ted jsem vzal jedno habanero na sraz a jeden chtivy muz se do nej hned zakousl. Dalsich 15 miinut si moc nepamatoval :)

Odesláno

ahoj, tak posilam prvni varku. Letos je jich mene, ale uprimne, mam mraky susenych a mrazenych z lonska..... nektere si necham, ale pokud nekdo chcete seminka cerstva vc. papricky, tak jsem schopen vam plody poslat postou ze postovne.... cili asi balik do ruky..... vlevo habanera red savina, vpravo nejake jalapenos..... jeste mam na stromkach asi 3 papricky trinidad moruga scorpion..... fakt nechapu ze ze 3 rostlin jen 3 plody..... bud to nekdo ukradl nebo to neco sezralo... proste tam nejsou a byly.... no a asi 7 papricek tech uplne nejpalivejsich ale ty si necham, musim je v podstate vratit darci, kteremu vsechny zasly, tak budu mit jen nejaka seminka, takze taky moznost poslat tak 4 seminka te nejpalivejsi mrchy, ale plody zatim ne.

20150913_160414.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...