Guest Scratch Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 spis to vidim tak ze necham naklicit u sebe a kdyz to vzejde tak ti dam hotovou sazenicku.... Citovat
Feelly Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Jeny - Díky juknu se tam ! StibTo - Tak to by nevadilo, ale tak když mi tu Scratch nabídl tohle Scratch - Když budeš tak hodnej, pak bys me se domluvili co bys za to chtěl Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 jak jsem psal na fcb Stibtovi, 2 Kc za jiffy tabletu a sazenicku z vlastniho zdroje. 0,003 Kc za vodu Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 tak jsem to byl zkontrolovat a vypada to, ze se mi chytne ta trinidad moruga scorpion, mam prvni klicek a nejaky jalapenos se zvedaji vysadim vam ty habanera, to na zacatek bude asi stacit, ty nagy uz jsou dost wostry [upravil dne 3/3/2014 11:44 od Scratch] Citovat
Radka S. Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 lidi nejezte to, vypálí vám to pajšl... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Jen pro neznalé něco informací pro úspěšné klíčení. Papriky - všechny - klíčí dlouho. Je potřeba je dát klíčit na teplé místo, kde se nemění teplota. Není proto dobré je dát hned na okno, kde bude v noci chladněji než pres den. Do té doby, než začnou vylézat, mohou být ve tmě, ale v teple. Sejí se nehluboko, max 5mm pod substrát Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 me teda ta moruga vylezla po 5 dnech mam je v miniparnicku za oknem nad topenim a trvala teplota 22-27 stupnu, s prisvitem takze se svetlem pravej opak Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 tak ted mam v parnicku kolem 30 a uz vetram ale lezou mrchy lezou to napravo u teplomeru jsou ty Morugy, to uprostred je i pro Stibta a Feellyho Habanera a to nalevo uplne jsou jalapenos Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Tak Stibtovi predano, jak to bude s Feelly? Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Jj kyti jsou za oknem, dvakrat denne poctive zavlazuji rozprasovacem Citovat
Feelly Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Promin, nějak sem na to zapomněl domluvime se po FB kdyžtak? Díky za upomínku. Citovat
enikybeniky Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Tak letos poprvé, moc toho nevylezlo, z pěti odrůd vyklíčily 2, jalapenos a Anahaim - ty moc nevyrostly. Ale jalapenos docela dobrý. Pěstováno za oknem v paneláku. Jde se něco sníst a něco nasušit a na semínka. Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 ja fotku bohuzel nemam, ale ty Morugy muzu nafotit ty jsou jeste v lednici. JInak Jalapenos mi vylezlo asi 14 stromku o vysce 1,2 metru a mam z toho asi 3 kila papricek, sklizel jsem zelene (technicka zralost, nizsi pal - na takoveto chroupani u televize) a pak cervene na nakladani s kvetakem a do sladkokyseleho nalevu Habanero red savina - ty vylezly asi 4 stromky, dohromady asi 1 kilo (ale pali to tak, ze by ta sracka sloupla barvu ze silnice) Trinidad Moruga Scorpion - 3 vylezly dva stromky ze 3 sazenicek - nasledne se mi venku povedlo vypestovat 3 papricky, a doma ted teprve vylezl prvni plod. Nicmene ma dobu zrani 3 mesice, takze nekdy v lednu snad dozraje. Jinak ty jsem zatim ani neochutnal, a asi ani nesmim (srdce), ale pali na dotek - produkuji maz na plodu pri zrani. Foto dodam Citovat
enikybeniky Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 Tak to já jsem takový stromečky přes metr vysoký za oknem neměl, uvidíme jak příští rok, zkusím pařníček a něco ke kamarádovi do skleníku. A něco zase doma za okno. Ty zelený jalapenos jsou pálivostí úplně akorát, jak říkáš, na pohodu. Červené jsem neměl. Ty Anaheimy škoda, že moc nevyrostly, ale asi to budou dobrý "svině" . U nich taky zkusím vybrat semínka a pařníček/skleník. Už se těším, až vysadím. A chtěl bych zkusit Rocoto, tady je o nich docela pěknej článek. Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 parnicek maj levny v ikee a nebo i obcas nejaky akce v Lidl paprika je o tom, co ji doprejes za zeminu a prostor. V podstate ja mam jednu papriku v 16 litrovym kvetinaci a proto rostou hodne, kamos je ma taky za oknem a ma takovy maly mrchy, ale plodej taky , jen toho ma mene. Idealni je 20 litru kvetinac na 1 sazenicku Citovat
enikybeniky Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 (upraveno) Tak to trošku oživím, dneska jsme sklidili naší balkónovou úrodičku jalapenos. Nějaká sklenice z toho bude. Jak jste na tom vy?Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk opravena šílená velikost fotky. Upraveno 3. září 2015 uživatelem minimaxa Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Mam neco jalapenos... neco habanero... neco moruga... a neco toho nejpalivejsiho. Ale zatim to roste. Dam foto Citovat
enikybeniky Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Já ještě čekám na roccoto red, ale letos to na víc jak 3 papriky nevypadá :-) Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Citovat
venomcz Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Ahoj chlapi , rád bych se k Vám připojil . Je tu někdo kdo by prodal semínka papriček nebo můžete mi doporučit nějáký obchod /eshop kde se dá dobře nakoupit ? Doted jsme pěstovali spíše sladké papričky ale chtěl bych zkusit habanero nebo jalapenos . Díky :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.