Fe3L Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Čauvec lidi, nemohl by mi někdo říct, v který místech a jak drží mřížka v předním nárazníku? Potřebuju ji sundat a nerad bych ulomil nějaký čudlíky, počítám, že je tam jen naklapnutá..Jinak hledal jsem to tu a nikde nic nenašel, takže pokud se to řešilo tak se omlouvám A díky za případný rady Citovat
pipistrel Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 facelift nefacelift? inak bez demontaze naraznika to nepojde takze ked ho budes mat dole tak to uvidis. Citovat
Fe3L Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Původní, takže před-face ... tomu jsem se právě chtěl vyhnout nešlo by to ani na zvedáku zevnitř? Chci nahodit denní a bojím se že na autě je tam nenapasuju Citovat
pipistrel Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 no tu obrazok zo sb (jedna sa o mriezku c. 6?). myslim ze na aute to nepojde zhodit dole. ale pockaj este na vyjadrenie niekoho kto to mozno robil a uvidis. Citovat
Fe3L Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Jojo přesně ta, díky za pomoc počkám Citovat
pipistrel Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 alebo teda skus pozriet pod auto aky je tam pristup a uvidis sam ci to bude mozne. Citovat
Fe3L Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Takže vyřešeno, zespodu stačí sundat plast kterej kryje mezeru mezi nárazníkem a chlazením a od tama se to pak dá vycvakat.. hodně blbě ale jde to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.