Mopař Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Taky to víko mělo letět do šmelcu, jak tragicky na tom bylo. Já sem si ho původně vzal jenom na zkoušení a rovnání novejch kotoučů. Leštit ho vůbec nebyl původní záměr. Až když už bylo zbroušený celý a začínalo bejt tu a tam lesklý, tak sem ho doleštil a střelil. S tim vybavenim sem se špatně vyjádřil, měl sem na mysli materiál, ne nářadí. A proč bych měl používat aku vrtačku opravdu nechápu Svojí mam Narexku a frézování sem samozřejmě myslel ruční, i když přístup k velkejm strojním frézám mam taky. Citovat
Milan+ Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 To je přirovnání,jelikož píšeš,že jsi vybavený za 7-8k,tak jen přirovnávám cenu,protože frézy jsou cenově někde jinde,jsi měl asi na mysli frézování technickými frézami. Citovat
Milan+ Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Jináč za mě osobně se mi líbí spíše v motoru ta strukturovaná barva a vystouplé plochy přefrézované posuvem na zub alespon 0,3 až0,4mm,pak to má hezký efekt. Citovat
TomZlin Odesláno 26. prosinec 2014 Odesláno 26. prosinec 2014 Sem normálně zvedl auto, nahodil kolo, zařadil za dva a pustil agregát Šmirgly 120 - 240 - 320 - s vodou: 600 - 800 - 1000 Na jedno kolo zhruba 1 motohodina, tj. asi litr nafty, s přestávkama. Ahoj, mám přesně koupené přesně takové kola a potřeboval bych je taky tak udělat. Popřípadě pak stříknout středy do zlata. Nevíš na koho se obrátit, bohužel nemám čas je leštit osobně. Nebo pokud by se Ti chtělo Citovat
Linkisek Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 Par postrehu k lesteni: Pokud jste se rozhodli lestit lakovany hlinik je potreba dostat lak dolu, neni duvod pouzivat smirky navic se zrnem hrubsim nez P120 leda by jste si chteli nadelat ryhy, ktere pote budete horko tezko rozlestovat, pouzijte odlakovac na hlinik. U lesticich past by vas mely zajimat dva udaje a to: stupen uberu 0-10/10 a stupen lesku 0-10/10 u nekterych past je dokonce uvedeno, jakou zrnitost smirku jsou schopny rozlestit. Pokud je pasta schopna rozlestit P240 neni duvod pouzivat jemnejsi smirky. Nemene dulezity udaj je obvodova rychlost, ktera je zapotrebi k prohrati lesticich latek obsazenych v lestici paste. Pak uz zbyva si jen pohlidat cistotu pri praci, aby byl brus odvaden (vodni smirky kdyz uz tedy musi byt, orezavani kotoucu) a nehromadil se vam na pripravcich a povrch byl lesten. http://forum.205gti.org/download/file.php?id=49097 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.