Karolína - Kari Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Zdravim kluci, můžete mi někdo prosím říct zda na Peugeot 406 2.0 HDIi 80 kW typ motoru RHZ mi pujde olůejova vana z motoru RHY, který se dávali do 406 66 kW ? Nebo popřípadě nevíte o ní někdo na RHZ nebo jestli má některý jiný HDi stejnou?? Díky moc Karolína Citovat
ozzy56 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Bude-li to vana s uchycením kompresoru klimatizace--hliníková--, pak mají stejné objednací číslo a tudíž jsou shodné Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Co s ni mas?pochybuju ze ti ji nekdo proda bez motoru...nestacila by zavarit?u svoji to takhle uz mam skoro 2 roky a drzi...mohla by jsi ji poslqt a ja bych ti ji nechal svarit u strasne sikovnyho pana cena cca 500kc.... Citovat
Karolína - Kari Odesláno 23. leden 2013 Autor Odesláno 23. leden 2013 už ji mam zavařenou a ještě ke všemu i svár natřenej lepidlem na hlinik,ale porad prosakuje ona během vaření praskala dál ač jí nahřívali autogenem, kluci v Plzni co vaří věci hliníkem i na kamiony mi říklai, že se bezproblémů dají zavařit tak 3 z 20ti...takže sháním jinou jetou, ale všude mají ty z 66 kW na RHY.. ale na RZH žádná... Citovat
Karolína - Kari Odesláno 23. leden 2013 Autor Odesláno 23. leden 2013 jj je to hliníková s uchycením klima kompresoru... takže by tam měla z RHY sedět?? To by bylo super.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.