miko99x Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Zdravim, potrebujem poradit: posledne tri dni som auto nepouzival a stalo len tak vonku, no dnes ked som nastartoval a chcel zapnut ventilator a kurenie, tak vobec nic sa nestalo, ventilator sa ani nepohol. Mohlo sa stat ze primrzol? existuje sanca ze este niekedy pojde? Vdaka Citovat
ChouLu Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Pojistku jsi zkontroloval? Většinou odchází rezistor topení (mohu ti ho nabídnout), ale nejprve jukni na pojistku Citovat
miko99x Odesláno 23. leden 2013 Autor Odesláno 23. leden 2013 poistky som pozrel, vsetky vyzeraju byt OK Citovat
miko99x Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 uz opravene, zoxidovany kontakt vdaka za radu Citovat
miko99x Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 Tak ako sa ukazalo, tak ten kontakt tam je v onieco horsiom stave, a potreboval by som sa k nemu dostat a k ventilatoru. Preto sa chcem opytat, ze ako by sa dal ventilator vymontovat? co vsetko musim vymontovat aby som sa k nemu dostal? Vdaka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.