slavino1 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 da sa zosilit audio signal z mini DVD prehravača cez ten AUX vstup radia aj bez odblokovania videa za jazdy? Citovat
Mike407 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Odblokování videa za jízdy nijak nesouvisí s hlasitostí AUX vstupu. AUX vstup bohužel potřebuje silnější vstupní signál. Už se to tu několikrát řešilo, např. tady: Citovat
slavino1 Odesláno 21. leden 2013 Autor Odesláno 21. leden 2013 ked stoji auto tak to hraje ale pri jazde sa to video zablokuje ALE PRESTANE AJ AUDIO Citovat
adam.bogocz Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 je to jak píše Mike407... to že ti přestane audio je z důvodu že jsi ho nepustil přes AUX vstup(stejně jako přepínáš Rádio,CD,AUX,Rádio..) pokud ti tam AUX chybí tak ho máš možná vyplý v nastavení RT3 a pokud to není ani tam, tak máš vyplou funkci AUXu úplně a musíš na dia, je to tu fakt hodněkrát řešené Citovat
slavino1 Odesláno 21. leden 2013 Autor Odesláno 21. leden 2013 pardon ale použil som aj vyhladavanie rt3 AUX a podobne ale nič nenašlo takže ked to nemam v radiu tak len DIA potom sa mi v radiu zobrazi ikona AUXu?rozumel som dobre? DIKI Citovat
adam.bogocz Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 ano.. v nastavení zvuku v RT3 se přidá položka Aktivovat AUX vstup(nebo tak nějak ) a když ji tam povolíš po po přepínání vstupů ti vyskočí nápis AUX a na obrázku bude červený a bílý cinch Citovat
adam.bogocz Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 nemáš zač ... jinak reakce na tvůj přízpěvek pardon ale použil som aj vyhladavanie rt3 AUX a podobne ale nič nenašlo takže ked to nemam v radiu tak len DIA potom sa mi v radiu zobrazi ikona AUXu?rozumel som dobre? DIKI jinak nevím, kde jsi to hledal,ale do vyhledávání jsem zadal \"rt3 aux\" a našlo hned na první stránce rovnou můj přízpěvek kde na to upozorňuji [upravil dne 21/1/13 10:50 od adam.bogocz] Citovat
Qcko Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Hou hou, RT3 ma aux vstup? A kde? V menu ani nikde som na to nenarazil, mam v kasliku ten vstup pre video, to ten? Ma to kazde RT3? Citovat
Mike407 Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 No jasně, RT3 má AUX vstup ve schránce před spolujezdcem. Mám pocit, že by to měly mít všechny RT3 s velkým barevným displayem. V menu se to zapíná v položce Configuration => Sound => Activate AUX input. Pokud to máš ovšem aktivované v BSI. Pokud ne, musel by sis to nechat aktivovat pomocí diagnostiky. No a potom se to dál přepíná jako jeden ze vstupů (rádio, přehrávač cd, měnič cd, AUX...) páčkou pod volantem nebo tlačítkem source na rádiu. Citovat
Qcko Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Super, takze diagnostika a mam aux, parada:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.