Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Odblokování videa za jízdy nijak nesouvisí s hlasitostí AUX vstupu. AUX vstup bohužel potřebuje silnější vstupní signál. Už se to tu několikrát řešilo, např. tady:

Odesláno

je to jak píše Mike407... to že ti přestane audio je z důvodu že jsi ho nepustil přes AUX vstup(stejně jako přepínáš Rádio,CD,AUX,Rádio..) pokud ti tam AUX chybí tak ho máš možná vyplý v nastavení RT3 a pokud to není ani tam, tak máš vyplou funkci AUXu úplně a musíš na dia, je to tu fakt hodněkrát řešené

Odesláno

pardon ale použil som aj vyhladavanie rt3 AUX a podobne ale nič nenašlo takže ked to nemam v radiu tak len DIA potom sa mi v radiu zobrazi ikona AUXu?rozumel som dobre? DIKI

Odesláno

ano.. v nastavení zvuku v RT3 se přidá položka Aktivovat AUX vstup(nebo tak nějak :) ) a když ji tam povolíš po po přepínání vstupů ti vyskočí nápis AUX a na obrázku bude červený a bílý cinch ;)

Odesláno

nemáš zač ... jinak reakce na tvůj přízpěvek

pardon ale použil som aj vyhladavanie rt3 AUX a podobne ale nič nenašlo takže ked to nemam v radiu tak len DIA potom sa mi v radiu zobrazi ikona AUXu?rozumel som dobre? DIKI

jinak nevím, kde jsi to hledal,ale do vyhledávání jsem zadal \"rt3 aux\" a našlo hned na první stránce rovnou můj přízpěvek kde na to upozorňuji ;)

[upravil dne 21/1/13 10:50 od adam.bogocz]

Odesláno

Hou hou, RT3 ma aux vstup? A kde? V menu ani nikde som na to nenarazil, mam v kasliku ten vstup pre video, to ten? Ma to kazde RT3?

Odesláno

No jasně, RT3 má AUX vstup ve schránce před spolujezdcem.:) Mám pocit, že by to měly mít všechny RT3 s velkým barevným displayem. V menu se to zapíná v položce Configuration => Sound => Activate AUX input. Pokud to máš ovšem aktivované v BSI. Pokud ne, musel by sis to nechat aktivovat pomocí diagnostiky. No a potom se to dál přepíná jako jeden ze vstupů (rádio, přehrávač cd, měnič cd, AUX...) páčkou pod volantem nebo tlačítkem source na rádiu.;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...