JuloI Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Ahoj. Isiel som vo vysokom zladovatelom snehu a vtedy mi vypisalo na PC ABS falout a rozsvietila sa kontrolka ABS. ked som potom skusal ako to brzdi tak mi vypisalo aj Airbag falout a rozsvietila sa aj ta kontrolka. ( to nechapem preco ) Ale ten Airbag je po vypnuti motora a opatovnom nastartovani uz ok. S tym ABS to moze byt asi odtrhnuty kabel od snimacu? Citovat
Dančák Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Takhle těžko říci, ale jestli si někde něco štrejchnul mohl si tam něco poškodit....zvedni auto a zkontroluj snímače s kablikama a kroužky od abs, to zvládneš sám;) pokud by toto vše bylo ok a stále to blblo, potom asi diag. a zjistit co se tomu nelíbí. Citovat
peugeot 206 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 mne sa to tieš stalo keď som prebehol cez hlbokú vodu, snímac bol špinavý ako hovorí Dančák auto hore a skontolovať snímače s babeláčou a krúžky Citovat
JuloI Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 Isiel som na umyvarku dal to umyt zospodu a uz je to OK. Len nechapem preco pri poruche deaktivoval aj airbag... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.