merlin99 Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 bobco: inak tu fotku si mohol robit aj cez den, neni mozne ze mas tie senzory dorobene v tej ciernej liste? ak nemas senzory ultrazvukove, tak ako som pisal vyzsie uz par riadkov mozes mat peugeotom dodavany (doplnkovy) indukcny snimac. Citovat
spolienka Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Chalani potrebojem pomoc prestal mi ist parkovací asistent vymontoval som riadiacu jednotku pri rezerve a zistil som ze na tom velkom konektore co ide do riadiacej mam odoxidovane 3 kable preto potrebujem niekoho kto mi odfoti kde tie kable maju ist ten konektor sa da rozobrat. Citovat
falkirk Odesláno 6. říjen 2021 Odesláno 6. říjen 2021 Mne odisiel cuvaci senzor ked mi menili v servise lavu nie originalnu napajacu buzirku na H1 na stretavacie svetlo . Neviem ci to moze byt pricina ze tam nedali original ale odvtedy je cuvaci nefunkcni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.