Milhaus65 Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Někomu jsem tady před pár týdny popisoval tuto závádu, když mu to nechtělo jet. Ty hřídele stály original před cca 5 lety 12000 kč jeden a musí být nové oba dva. S výrobou nových nebo opravou starých jsme tenkrát nepochodili a dobředu jsem byli informováni dle zkušenosti jiných kolegů,že je problem. Možná se Ti podaří najít někoho kdo ti to z repasuje, ale životnost je velmi malá. Pokus se to sehnat z vrakoviště. Jeden náš zakazník si nechal 405 4x4 někde předělat na klasiku. Stálo ho to míň peněz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 zkus propatrat zahranicni fora, hlavne http://cms.mi16x4.info/index.php - tam bys mozna nasel nejake reseni, jak z tohoto ven. I ja se desim okamziku, kdy se mi to posere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zubatafish Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 odkaz nad tebou :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts