Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, rychlej dotaz, mám možnost koupit radio Clarion na CD, majitel tvrdí že to bylo ve 406 sedan 2,0 HDI v plne vybave s 8 reprakama, ale nevi, jestli to mělo zesilovač nebo ne. Nechci to radio brat naslepo, aby mi zase nefungovalo protože bude mit zesilenej signal. Byly i sedany s zesíkem JBL, čili je šance, že to radio je s NEZESILENYM signalem jako v Coupe?

[upravil dne 16/1/13 12:20 od Ducatista]

Odesláno

No ale všechny urcite ne, protoze mam doma takovehle radia 2 a ani na jednom se to na DIAG nedalo vypnout a hrají zesíleně, tzn. že uz na dvojku to nesnesitelně řve. :myslim

Odesláno

Můžeš mi napsat, jakej typ radia máš? PU-???? Už mi to psal i John a jeden další člen, ale tohle co jsem našel má posldní písmenko jiný, takže zase to není jistota, že to půjde na DIAG vypnout.

Odesláno

Tak to už si bohužel nepomatuju

Ty co měli JBL tak ty u rádia zesík neměli,třeba ta 1999.A ty co měli obyč repra tak ty zesík zas měli ;)

Nejlepší by bylo kdybys ukázal fotku toho rádia ze zadu,který chceš koupit

[upravil dne 15/1/13 21:39 od Tomajda_406]

[upravil dne 15/1/13 21:40 od Tomajda_406]

Odesláno

presne tak a pak jsou verze novejsich radii, ktery zesik maji, ale jde na DIAG vypnout. Ja mel bohuzel smulu, ze jsem 2 x koupil radio starsi, kde to bylo natvrdo zesileny.

Odesláno

myslíš jako zezadu ty zásuvky na ISO konektory? To radio ma cislo PU-2473A(B) a 2 lidi kterí maji Coupe a maji v nem radio co jim šlape, maji PU-2473A(G), posledni pismeno jiny, tak proto zase vaham... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...