Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes se mi přihodila celkem nepříjmená věc. Nevím to jistě, ale je možné, aby mi začalo praskat přední sklo po tom co jej postříkám vodou z ostřikovačů??

nastíním...

V čb dnes cca -4°C vyjel jsem a cca za 10 minut jízdy, kdy na něj foukalo aby se nemlžilo jsem viděl čmouhu :D řeknu si, že si to aspoň umyju. Tak vezmu za páčku, voda cáká, stěrače stírají a najednou zbytečky, co stěrače nevzali začínají mrznou a s tím začlo i zlozvěstné praskání. Když jsem to za jízdy zkoumal (vím že bych neměl ale prostě mi to nedalo) viděl jsem takové cca 10-20 cm dlouhé prasklinky, které vypadali jako škrábance. Po dojedí před barák, jsem si přes ně zkusil přejet prstem a vůbec nic jsem necitíl. Viditělné to je jen když se hodně zakoukám, ale zvuk to byl strašný. :(

Je tedy možné, aby to popraskalo?

[upravil dne 13/1/13 19:10 od Woiser]

Odesláno

no možný to je, jednou jsem měl na okně hvězdičku od kamínku a v zimě když se na to zatopilo tak se to rozjelo po celým skle. Je divný že to na tom tvým není už vidět,nebyl to jen zbytek zmrzlé vody?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...