Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vas, mam jeden problem a bol by som rad keby ste mi ho pomohli vyriesit. Mam P206 1.9D. Pri nastartovani ked je motor studeny a ja stlacim plyn a nasledne pustim tak ma dlhu odozvu cca 2-3 sekundy, az potom zacinaju otacky klesat.ked sa auto dostane do prevadzkovej teploty tak sa to dostava do normalu cize bez odozvy.dakujem za rady. Ivan

Odesláno
Nebude to práve tým, že je motor ešte studený?

ved som to napisal ze to robi ked je studeny :) minuly rok v zme som s tym taky problem nemal.

Odesláno

Ja som to myslel tak, že aj moje HDi má dlhšiu odozvu na plyn, kým je studené, a po zohriatí už je odozva na plyn kratšia, tie 2-3 sekundy som prehliadol :mad:

Odesláno

Píšeš, ako keby bol problém tesne po naštartovaní, povedzme 10-15 sekúnd, aspoň tak tomu rozmiem, alebo ti tento problém pretrváva a pozvoľna odíde, kým sa motor \"rozumne\" zohreje až do prevádzkovej teploty, povedzme kým ukazuje teplomer 70-90°C?

[upravil dne 14/1/13 19:08 od Ivkopivko12tka]

Odesláno

Já bych to viděl na zatuhlé nějaké táhlo nebo pružinu co má nastarosti vracení plynu.... v tomhle počasí... jak se ti ohřeje motor ohřeje se i ta zatuhlá pružina....... ale 1,9D neznám tak jenom tipuju, že by tam něco takového mohlo bejt ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...