Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

podložky na změnu rozteče by šly :) nicméně musíš se pak dívat na ET, aby ti to nelezlo ven z blatníků

jinak černá barva né že by se sloupla, ale strašně to zanikne, černej disk, černá guma. Vím o čem mluvím...A to mám žluty auto...

Odesláno

Tak do toho bych raději nešel ono máš pravdu pořádně si to představím a byl by to hnus a to mam cerny s kapkou cerveny :D no jenze koukam,koukam a zadny nemuzu najit ze 3x98 :(

Odesláno

ty podložky by sis musel nechat udělat třeba u nějakyho soustružníka, nebo u firmy, která se zabývá výrobou podložek atd. Zkus napsat sem http://www.reviloshop.cz/store/default.asp Je to celkem spolehlivej obchod, co jsem tak slyšel :)

já mu nic necpu, ale lepší je když se mrkne, jak vypadají černy kola na autě teď než aby to stříkl a pak byl nešťastnej...

[upravil dne 12/1/13 23:04 od FiFa_cze]

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Do service boxu jsem se nedíval. Vycházím z vlastní zkušenosti. Dával jsem poloosu ze 4-děrové těhlice do 3-děrové a nešlo to stáhnout, protože matka na poloose byla na konci závitu a ještě nedoléhala na těhlici.

Bylo to z 1,4XS do 1,0XN.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...