Guest frenky64253 Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Ahoj pezotaaci , viem uz to tu bolo pisane , ale nedaa mi aby som nepridal nieco ohladom problemu , tak ako je v predmete. dnes mi z nicoho nic zacalo svietit ABS fault. po precitani si starsich prispevkov som usudil , ze bude v haji bud cidlo , aleb o rozsypany jeden z ozubenych koleciek na ABS. ALE CHYBA !!! Stala sa obycjna: a jednoducha vec : pri vyjazde zo zaveja som jednoducho nahadzal od kolies kopu snehu a hliny na cidla ABS ktore asi zblbli a vyhodili hlasku. po roztopeni snehu . mi hlaska na palubnom zhasla a ABS zas naskocilo. potom uz len stacilo skocit na dia a dat vymazat uvedene chyby. davam to sem len preto lebo podobny problem malo , alebo bude mat viac pezotakov. podotykam , ze uvedeny problem sa taky viac menej len jazdy cez zimu a na snehu. caavo a sorry ak som dlho otravoval... Citovat
pug306 Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 ak mozem.....pises tu ze po odstraneny zavady si isiel na dia aby ti tam odstranili chyby...tak sa chcem spitat ake ?...a co sposobuju ?......pretoze ja som mal podovny problem s abs (predraty kabel ku snimacu) a po odstraneny mi abs funguje normalne a to som na dia potom nebol Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Mne ked naskocili na pristrojovke dve ikonky . 1. drzdove oblozenie , a 2. zacala mi svietit kontrolka rucnej brzdy. tiez som si myslel ze som predral kablik od jedneho so snimacov , alebo mi prasklo ozubenie na ABS . volal som znamemu na diag. a ten mi povedal aby som sa povozil a skusal sem tam pribrzdit . jasne ze mi ABS nefungovalo a auto islo na brzdach ako sanky. kym som k nemu prisiel par krat som zastavil vypol klucik a zas nastartoval a asi na 3x pri nastartovani mi obidve kontrolky zhasli a hned mi zacalo fungovast aj ABS. volal som mu a on na to ze tam som musel mat od kolies navaleny sneh alebo blato , ako som sa snazil vyjst zo zaveja . ale siel som k nemu len preto aby mi vymazal chyby ktore boli ulozene v RJ .. boli to chyby docasne ktore sa jednoducho vymazali a hotovo. vsetky vhyby ktore zaznamena rj sa ukladaju do pamete a tie treba sem tam pozriet a vymazat - jasne ze ak sa nejedna o chybu kde treba najst vadnu suciastku a tu vymenit. a typ chyby ? nefunkcny snimac ABS na lavom prednom . je tam udasje nejake magnetove teliesko a to pravdepodobne prestalo snimat koli tomu ze som to mal zahadzane od snehu... [upravil dne 11/1/13 16:22 od frenky64253] Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 ak mozem.....pises tu ze po odstraneny zavady si isiel na dia aby ti tam odstranili chyby...tak sa chcem spitat ake ?...a co sposobuju ?......pretoze ja som mal podovny problem s abs (predraty kabel ku snimacu) a po odstraneny mi abs funguje normalne a to som na dia potom nebol na diag. mi len vymazali nefunkcne abs na oboch prednych kolesach.. pretoze ked mi vyskocila hlaska abs fault , tak som prakticky jazdil bez abs , ale to len par km kym sa ten bordel ktory som si nahadzal na snimac nezmizol,.,. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.