jiri106xs Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Co Vám na té poloose vadí? Pokud je srovnaná a vyvážená, tak v tom nevidím žádný problém... Koupit je umí každej trouba. Asi bych u některých věcí postupoval jinak, ale klobouk dolů, že se do toho pustil. Citovat
odee Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Jako celkově to vypadá moc pěkně, ale přesně jak říká Jiří \"pokud je ta poloosa srovnaná a vyvážená\" což je otázka. Ale celkově mi poloosa připadá jako dost namáhanej díl, zvlášť v situaci, kdy by se k vzhledu exteriéru přizpůsoboval i výkon motoru. Kámošovi praskla poloosa na Primeře a udělala to pěknou paseku pod kapotou a to se mu to stalo při rozjezdu na křižovatce, při opravě mu řekli, že kdyby se mu to stalo někde na dálnici, tak by to asi nedal... Prej když mu to ruplo, byla to taková rána, jako by mu pod autem bouchla bomba:D Citovat
Mopař Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 To Háček: všiml sis že je to Bulharskej klub? Citovat
Jeny Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Svary se nemají rády s dynamickým namáháním a taky bude docela zajímavý redukovaný napětí v tich svarech:blablabla Citovat
Mopař Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 To neni tak úplně pravda, Jeny... I když je fakt, že tohle asi bylo dělaný klasicky a velkou důvěru to nevzbuzuje ani ve mně. By bylo podle mě nejlepší si udělat výkres prodlouženýho ramene a nechat si to vyrobit Citovat
306gti6 Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 ja bych dal radsi ty ramena vyrobit origo zavodne na maxinu a jeste ktomu stelovací do kazdych stran....chlap co to dela chcel 270€ za obje ramena..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.