Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co Vám na té poloose vadí? Pokud je srovnaná a vyvážená, tak v tom nevidím žádný problém...

Koupit je umí každej trouba. Asi bych u některých věcí postupoval jinak, ale klobouk dolů, že se do toho pustil.

Odesláno

Jako celkově to vypadá moc pěkně, ale přesně jak říká Jiří \"pokud je ta poloosa srovnaná a vyvážená\" což je otázka. Ale celkově mi poloosa připadá jako dost namáhanej díl, zvlášť v situaci, kdy by se k vzhledu exteriéru přizpůsoboval i výkon motoru. Kámošovi praskla poloosa na Primeře a udělala to pěknou paseku pod kapotou a to se mu to stalo při rozjezdu na křižovatce, při opravě mu řekli, že kdyby se mu to stalo někde na dálnici, tak by to asi nedal... Prej když mu to ruplo, byla to taková rána, jako by mu pod autem bouchla bomba:D

Odesláno

To neni tak úplně pravda, Jeny... I když je fakt, že tohle asi bylo dělaný klasicky a velkou důvěru to nevzbuzuje ani ve mně. By bylo podle mě nejlepší si udělat výkres prodlouženýho ramene a nechat si to vyrobit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...