Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

LED alebo Plazma ...

Recommended Posts

Odesláno

No řešili jsme podobné dilema. Nakonec se rozhodlo že se nic kupovat nebude-propagandy je spoustu na internetu tak proč si ještě vymatlávat hlavu televizí. :D

Odesláno

kup si projektor :D

PS: Neviem co riesis ;)

kup si cokolvek, vsetko bude v dnesnej dobe dobre...je to len otazka penazi

doma to postavis, nebudes mat s cim porovnavat a vsetko sa ti bude zdat dobre a pozeratelne

ani na jednom sa ti nepokazia oci, ani jedno nebude ze by sa na ten obraz nedalo pozerat...

zober prachy a tahaj do obchodu :D

a nezabudaj...Samsung ;)

[upravil dne 8.1.2013 15:35 od Y2K]

Odesláno

No ja stale rozmyslam nad tym samsungom, teda UE46ES5500 ... Hoc nema 150 Hz, ale iba 100 Hz, a nema IPS led panel, tak na druhej strane to menu a smart tv bezi uplne dobre, a je to pekny slim design ... Ma hrubku za tie prachy len nieco okolo 4cm ...

Ale teda koho som sa pytal, odkazuje ma za rovnaku cenu na panasonic :D

Odesláno

Predavač \"odborník\" v elektre ťa bude samozrejme odkazovať na to čo chce predať... ;)

Ja osobne by som o inej značke ako Samsung ani nerozmýšľal. Pri výrobe displejov v nemenovanom závode mám dobrého kamaráta na pozícii technického manažéra a kvalita a výdrž displejov od nich nemá konkurenciu.

Tiež mám možnosť ten môj praveký LCD porovnať s o 3roky novším Panasonicom v zhruba rovnakej kategórii (bavíme sa o LCD) a je to nebe a dudy... :bojim

100Hz technológia úplne v pohode dostačuje. Aj tak to využiješ maximálne pri hraní na nejakej konzole alebo pri pripojení PC.

Viac hertzová technológia je potrebná skôr pri 3D televízoroch, kde potrebuje rýchlo meniť obraz zvlášť pre každé oko (pri aktívnom 3D), čo myslím nebola tvoja požiadavka... :roll

Odporúčam tieto stránky a telku si potom doladíš k obrazu svojmu... : http://www.avforums.com a http://www.hdtvtest.co.uk

Toť môj názor... howgh...

Odesláno

Musím sa ti prvý krát veľmi pekne poďakovať ;)

Študujem prvú, z uvedených stránok, tj www.avforums.com a našiel som tam odpoveda snáď zatiaľ na všetky otázky, a aj na tie, ktoré som ešte nepoložil :D

Hlavne som tam našiel kompletny review vybraneho samsungu, a review daneho panasonicu, akurát drahšieho modelu s 3D ... A aj ten drahší model vyšiel horšie oproti lacnejšiemu Samsungu ... Vo viacerých veciach samsung vedie ...

Takto lopatisticky som to potreboval mat napisane :D

Prave hltam videa kde porovnavaju farebne schemy :D Thx

Odesláno

Z Aj pokial sa jedná o čítanie, nemám nejaký problém :D Horšie je, ked mám písať alebo hovoriť ja :D

LEDky som si tam naštudoval, ešte si prezriem plazmy ...

Odesláno

Tak Y2k ty o tej nerozhodnosti máš čo rozprávať :D :D :D Choď si do pokecu pozreť svoje témy a potom sa môžeš vrátiť ! :D

Cinicman = vieš ešte laicky povedať, či je nejaký rozdiel medzi mark. nazvami LCD a LED ? Keďže som si všimol, že názov LED neuznávaš :D

Odesláno

LED je len označenie technológie podsvietenia klasického LCD... žiadny \"LED\" televízor neexistuje... ;)

To len marketing je mocná zbraň, tak prečo to nenapísať na každú škatuľu a samolepku... to magické \"LED\"... :D

Odesláno

No šak je mi to jasné ... Ale staré LCD, nemali LEDkove podsvietenie či ?

Odesláno

Tam bol podsvit CCFL trubicami... LEDky sa začali používať kvôli tomu aby mohli vyrábať \"bezrámové\" telky... ;)

A vraj aj kvôli tomu, že majú oveľa jasnejší, ale zase studenší obraz. A tiež nižšiu spotrebu... :D

Odesláno

ja nie som nerozhodny ako ty ;) ja potrebujem na vsetko dostatok informacii, co sa pytam...

ty informacie mas a aj tak nevies co chces ;)

Odesláno

Blbosť :D Ty to pripomeniem :D Tiez mas dakedy plnu predel info, a aj tak váhaš ...

Informácií mám plno ? Stále, aj teraz sa dozvedám nové info :) Napríklad rozdiel medzi starím LCD a LED ... Takisto stránka od Cinicmana mi dosť info dala...

V podstate som už na 95 percent rozhodnuty ...

Dnes večer to ešte pri vine trocha poštudujem, ale myslim že mam vybrane :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...