Pajda Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 Budeš se divit, ale vejdu. I se staženou střechou Citovat
Pajda Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 Když se naplno pustí ventilátor, tak se střecha nafoukne a je hned víc místa. Když už jsem si to pořídil, tak se tam musím nějak poskládat. Citovat
Pajda Odesláno 8. březen 2013 Autor Odesláno 8. březen 2013 V autě už je originál rádio na kazety. Mimochodem mají být čudlíky na rádiu za tmy podsvícené? Na auto se dostane kdysi ztracené přední originál lízátko. Koupil jsem i origo 14\" lité ráfky a nové gumy. Příští týden už snad konečně vyrazí na | technickou, aby byly české doklady. Citovat
Pajda Odesláno 25. březen 2013 Autor Odesláno 25. březen 2013 Auto už má čëské doklady a značky, takže potřebuju už jenom sluníčko Citovat
Pajda Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Auto je vyleštěné, ještě potřebuje mokrou cestou vyčisitit interiér a nasadit letní kola. Dnes jsem se s ním vlastně prvně vydal na silnici a je to OK. Citovat
Pajda Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Do auta jsem dodělal originál opěrky. Citovat
Pajda Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Snaha je aby vše bylo originální a navíc v TP jsou jen 14\" kola, proto toto Citovat
Pajda Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Sežeňte někdo sluníčko a teplo. Vždyť už je i čas letní........... Citovat
Andreww Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Paráda I kola budou OK S tím sluníčkem mě to popravdě celkem vyhovuje. Jenom by mě to štvalo, když není auto hotové Citovat
Pajda Odesláno 1. květen 2014 Autor Odesláno 1. květen 2014 Za poslední dobu jsem nechal potahnout volant kůži a vyměnila se guma okolo předního okna. Jinak auto za minulé léto najeli asi 5500 km. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.