rom85 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Dobrý den.Mám Partnera 1,9D r.v.2000 a začaly mě zlobit brzdy. Při prudkém zabrždení mi jdou zadní kola do smyku,přitom přední i zadní obložení mám vyměněné a na STK asi před 2 měsíci bylo vše OK. Známý mi řekl že by to mohl být vadný regulátor brzdné síly.Nemáte s tím někdo zkušenost kde se to nachází,popř jestli to jde nějak opravit nebo rovnou vyměnit? Další problém je že po opakovaným brždění mi stvrdne brzdový pedál a brzdí to celkově špatně.jako by nestíhal posilovač. Nutno podotknout že nedávno jsem měnil žhaviče.Nemohl jsem něco nevědomky pokazit? poraďte.díky Citovat
vladosr Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 regulátor brzdné síly sa nachadza na zadnej naprave skoro v strede , ale viac k pravemu kolesu ...pozri mechanizmus ktory ho ovlada , ci neodhnil .....inak asi len vymena....co sa tyka pedalu , bud deravy posilnovac , pripadne voda v nom , alebo problem s podlakom ...derave hadice , ci problem s vakuovou pumpou na hlave nad prevodovkou... Citovat
rom85 Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 Moc děkuji za radu.prověřím,zkontroluji a dám vědět jak jsem dopadl Citovat
rom85 Odesláno 10. leden 2013 Autor Odesláno 10. leden 2013 Moc děkuji za radu.prověřím,zkontroluji a dám vědět jak jsem dopadl Tak jedna závada odstraněna.Nebyl to vadný posilovač ani podtlak pumpa,ale prasklá gumová hadička vedoucí nenápadně od podtlakové pumpy k váze vzduchu.Hadičku jsem vyměnil a problém s tvrdnutím pedálu je pryč. Na tozdělovač brzdných sil jsem se zatím nedostal.Nemám garáž a venku je špatné počasí na válení se pod autem Budu dále informovat jak jsem dopadl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.