Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den.Mám Partnera 1,9D r.v.2000 a začaly mě zlobit brzdy. Při prudkém zabrždení mi jdou zadní kola do smyku,přitom přední i zadní obložení mám vyměněné a na STK asi před 2 měsíci bylo vše OK. Známý mi řekl že by to mohl být vadný regulátor brzdné síly.Nemáte s tím někdo zkušenost kde se to nachází,popř jestli to jde nějak opravit nebo rovnou vyměnit? Další problém je že po opakovaným brždění mi stvrdne brzdový pedál a brzdí to celkově špatně.jako by nestíhal posilovač. Nutno podotknout že nedávno jsem měnil žhaviče.Nemohl jsem něco nevědomky pokazit? poraďte.díky ;):)

Odesláno

regulátor brzdné síly sa nachadza na zadnej naprave skoro v strede , ale viac k pravemu kolesu ...pozri mechanizmus ktory ho ovlada , ci neodhnil .....inak asi len vymena....co sa tyka pedalu , bud deravy posilnovac , pripadne voda v nom , alebo problem s podlakom ...derave hadice , ci problem s vakuovou pumpou na hlave nad prevodovkou...

Odesláno
Moc děkuji za radu.prověřím,zkontroluji a dám vědět jak jsem dopadl :)
Tak jedna závada odstraněna.Nebyl to vadný posilovač ani podtlak pumpa,ale prasklá gumová hadička vedoucí nenápadně od podtlakové pumpy k váze vzduchu.Hadičku jsem vyměnil a problém s tvrdnutím pedálu je pryč. Na tozdělovač brzdných sil jsem se zatím nedostal.Nemám garáž a venku je špatné počasí na válení se pod autem :D Budu dále informovat jak jsem dopadl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...