rudipd Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Zdravim mam P306 1.4 benzin r.v.1998 a zase problem.Presakoval mi olej medzi motorom a prevodovkou tak som to siel riesit do servisu. Vymenili mi semering a aj spojkove lozisko.Zistil som ze mi ale nieco sucha pri jazde ale aj ked auto stoji.Ked vytlacim spojku prestane to.Pravdepodobne pri skladani sa nieco poskodilo a vyzera to na vymenu prevodovky lebo sa to vraj neoplati opravovat bo by sa oprava mohla vysplhat aj na 500eur.Neviete odkial by som zohnal repasovanu alebo pouzivanu ale zachovalu prevodovku?A podla coho zistim aky typ mam pozerat lebo je ich asi viacej tipov. Dakujem vsetkym Citovat
Tantor-BN Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 do toho servisu už nechoď nikdy len ich vždy opluj..pokazia ti prevodovku a ty si maš zohnať novú ? nenavidim takéto servisy... A spojku podla typu motora ... hoď sem VIN a chalani ti pozrú aku prevodovku tam daš...a ešte by som bol strašne zvedavý kolko si platil...typujem to tak na 3000czk možno viac možno menej... čo tak isť zanimi a spitať sa ich že prečo ti to len tak začalo robiť keď dovtedy to nerobilo...by som bol zvedavý čo ti nato povedia... A prevodovku proste kúp z rovnakej 306 čo ma malo nabehané...nekazia sa nejako pravidelne tie prevodovky možno bola vadná len ta tvoja Citovat
rudipd Odesláno 4. leden 2013 Autor Odesláno 4. leden 2013 do toho servisu už nechoď nikdy len ich vždy opluj..pokazia ti prevodovku a ty si maš zohnať novú ? nenavidim takéto servisy... A spojku podla typu motora ... hoď sem VIN a chalani ti pozrú aku prevodovku tam daš...a ešte by som bol strašne zvedavý kolko si platil...typujem to tak na 3000czk možno viac možno menej... čo tak isť zanimi a spitať sa ich že prečo ti to len tak začalo robiť keď dovtedy to nerobilo...by som bol zvedavý čo ti nato povedia... A prevodovku proste kúp z rovnakej 306 čo ma malo nabehané...nekazia sa nejako pravidelne tie prevodovky možno bola vadná len ta tvoja No oprava ma stala nieco vyse 100eur platil som hlavne za robotu lebo mi to robili 2dni. Moje VIN je VF37BKFXE32065239. Ked som tam siel s tym ze mi tam nieco sucha povedali mi ze vraj to ide od motora. Myslim si ze to museli nejak zle poskladat lebo cele vyfukove potrubie vratane katalyzatoa a vyfuku bolo dost blizko podvozku ,nebola tam skoro ziadna vola a pri skorsom vytlaceni spojkoveho pedala mi to buchalo o podvozok. Nevies ci sa da zohnat druha prevodovka malo jazdena pod 200eur? Dik Citovat
Tantor-BN Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Neviem ti povedať ale každopadne si sa nemal nechať odbiť...oni to zle spravili nie ty...a určite sa dá .. skus pozrieť toto možno ma prevodovku ešte http://auto.bazos.sk/inzerat/21209617/Rozpredam-Peugeot-306-14i-55-KW.php http://auto.bazos.sk/inzerat/21156773/peugeot-306.php toto je asi TOP http://www.autobazar.eu/sk/peugeot-306-14-prevodovka-id3804476.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.