mira407 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Dobrý den. Prosím o radu. Včera jsem zjistil, že mi topí jen půlka auta. Jedná se o dvouzonovou klima, ale jedná se mi o topení, ne o chlazení. Půlka u řidiče normálně topí a půlka u spolujezdce pořád chladí. Jako první jsem šel po pojistkách, ale v návodu k použití jsem nenašel, že by topení vůbec nějaké pojistky mělo. Nicméně jsem všechny prošel a žádnou prasklou jsem nenašel. Má někdo nějaké zkušenosti, nebo nějaký nápad s tímto problémem?? Děkuji [upravil dne 3/1/13 15:46 od mira407] Citovat
janik6163 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Tu je link No treba aj hladať.Rovnaké vlákno je o 2 príspevky nižšie.Názov klima. Čítať treba! [upravil dne 3/1/13 16:40 od janik6163] [upravil dne 3/1/13 16:40 od janik6163] Citovat
davidekcz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Dobrý den. Prosím o radu. Včera jsem zjistil, že mi topí jen půlka auta. Jedná se o dvouzonovou klima, ale jedná se mi o topení, ne o chlazení. Půlka u řidiče normálně topí a půlka u spolujezdce pořád chladí. Jako první jsem šel po pojistkách, ale v návodu k použití jsem nenašel, že by topení vůbec nějaké pojistky mělo. Nicméně jsem všechny prošel a žádnou prasklou jsem nenašel. Má někdo nějaké zkušenosti, nebo nějaký nápad s tímto problémem?? Děkuji A dej tomu vláknu nějakej pořádnej konkrétní názor...Problém, je takový nevypovídající Citovat
mira407 Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 Jo, pak když jsem to napsal, jsem to vlákno taky objevil. Díky Citovat
Judes Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Ono by tieto vlákna s rovnakou temtikou mali admin alebo moderátori zlúčiť alebo jednoducho vymazať, je ich tu dosť a bude to tu neprehladné. [upravil dne 3/1/13 16:56 od Judes] Citovat
davidekcz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 A možná, že by se s káždýho modelu dali vybrat 3-4 vlákna s největší navštěvovaností a přilepit je na začátek, co vy na to moderátoři?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.