Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V Trnave ukradli dve nové autá, v Košiciach \"vybielili\" firmu!

Dnes 11:01 - Spred automobilky v Trnave ukradli dve nové autá. V Košiciach narobili firme škodu za 17-tisíc eur.

V Trnave ukradli dve nové autá, v Košiciach \"vybielili\" firmu!

Spred trnavskej automobilky ukradli Peugeot 208 (ilustračné foto).

Autor: anc

Spred trnavskej automobilky na prelome rokov zlodeji ukradli dve nové autá bez evidenčných čisiel - Citroën Picasso šedej farby a Peugeot 208 bielej farby. Obidve autá boli naložené na ťahači. O krádeži áut médiá informovalo trnavského krajské operačné stredisko polície.

http://www.cas.sk/clanok/240057/v-trnave-ukradli-dve-nove-auta-v-kosiciach-vybielili-firmu.html

[upravil dne 3/1/13 13:01 od Existujuci]

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno
Tak tak,asi taky machri ako tí co mi bez poskodenia zamkov vykradli cele auto o.i. tasku s NTB.:bacha:bacha:bacha

A nezapoměls ho zamknout;)

Dobry napad! Ty si ako ten policajt co tam prisiel,tiez jeho prva otazka bola ci bolo zamknute a ci som skusil ze je zamknute ked som odchadzal.Ja na to: ked by nebolo zamknute tak preco by sa zlodej drbal cez soferove dvere a sedadlo az dozadu,odklapal operadlo zadneho sedadla a odtial bral veci z kufra,ked by mohol len jednoducho otvorit kufor z vonku?????

Pritom mi zadrbal interier od spinavych topanok a urval asi nohou prepinac stieracov. Zvlastne ze GPS ka a ani moja nova bunda ho nezaujimali.Ani obsah laktovej opierky. hm?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...