Existujuci Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 V Trnave ukradli dve nové autá, v Košiciach \"vybielili\" firmu! Dnes 11:01 - Spred automobilky v Trnave ukradli dve nové autá. V Košiciach narobili firme škodu za 17-tisíc eur. V Trnave ukradli dve nové autá, v Košiciach \"vybielili\" firmu! Spred trnavskej automobilky ukradli Peugeot 208 (ilustračné foto). Autor: anc Spred trnavskej automobilky na prelome rokov zlodeji ukradli dve nové autá bez evidenčných čisiel - Citroën Picasso šedej farby a Peugeot 208 bielej farby. Obidve autá boli naložené na ťahači. O krádeži áut médiá informovalo trnavského krajské operačné stredisko polície. http://www.cas.sk/clanok/240057/v-trnave-ukradli-dve-nove-auta-v-kosiciach-vybielili-firmu.html [upravil dne 3/1/13 13:01 od Existujuci] Citovat
kaper Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Tak bola abnestia ako majú íst domou,??:D:D Citovat
GooFy Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 :D však už se to začíná pěkně rozjíždět po tý amnestii Citovat
rendyD Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Práve že vacsina domov od radosti utekala,toto boli iný majstri, ked ich ukradli spred fabriky Citovat
Existujuci Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 Tak tak,asi taky machri ako tí co mi bez poskodenia zamkov vykradli cele auto o.i. tasku s NTB.:bacha:bacha Citovat
odee Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Tak tak,asi taky machri ako tí co mi bez poskodenia zamkov vykradli cele auto o.i. tasku s NTB.:bacha:bacha A nezapoměls ho zamknout;) Citovat
Existujuci Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 Tak tak,asi taky machri ako tí co mi bez poskodenia zamkov vykradli cele auto o.i. tasku s NTB.:bacha:bacha A nezapoměls ho zamknout;) Dobry napad! Ty si ako ten policajt co tam prisiel,tiez jeho prva otazka bola ci bolo zamknute a ci som skusil ze je zamknute ked som odchadzal.Ja na to: ked by nebolo zamknute tak preco by sa zlodej drbal cez soferove dvere a sedadlo az dozadu,odklapal operadlo zadneho sedadla a odtial bral veci z kufra,ked by mohol len jednoducho otvorit kufor z vonku????? Pritom mi zadrbal interier od spinavych topanok a urval asi nohou prepinac stieracov. Zvlastne ze GPS ka a ani moja nova bunda ho nezaujimali.Ani obsah laktovej opierky. hm? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.