Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1.6 16v 2004

Auto stálo celý den venku. Večer nastartuji. Motor s těží naskočil a zvuk motoru nebyl normální. Pak se objevila hláška antipollution system fault a svítí kontrolka motoru. Vypnu motor a znovu nastartuju. Opět hláška a plyn pedál nereagoval. Nezvedali se otáčky. Opět vypnu motor a zase nastartuju. Hláška se opět objevila ale motor šel už normálně. Po cestě z Prahy do Plzně jsem auto v garáži zkusim znovu nastartovat. A v še ok. Ráno taky. Ale po natankování opět hláška. Motor se celý třese. Po pár nastartování jde normálně ale hlásí opět. Při rozzjíždění je slyšet hlasité kovové cvakání z motoru. Ale jen pár vteřin.

[upravil dne 9.1.2013 12:16 od Cliwe]

Odesláno
Diagnoostika a mozna vymena olejoveho filtru.

EDIT: Kontrola hladiny oleje.

[upravil dne 1/1/13 21:55 od straki007]

Olej + filtr jsem měnil před pár měsícema. A hladinu jsem kontroloval.

Odesláno

Všiml jsem si že se lehce vyosuje (klepe) napínák klínového(plochého) řemene. Muže to mít něco společného? Ještě jsem neměl čas se na to podívat. A chladíci kapalina je na min. Dolévána před několika měsíci.

[upravil dne 3.1.2013 17:35 od Cliwe]

Odesláno

Tak diag se zatim nekoná . Dneska se to rapině zhoršilo. Pročistil jsem škrtící klapku. Odpojil baterii. To obaš pomáhá aby se auto zpamatovalo. A promačal jsem hadice chladiče. Jsou měkké. Nastartuju a motor sotva běží. Při přidání plynu se skoro zastaví. A koukam pod vífukem voda :o . Takže při nejlepšim těsnění pod hlavou, že?

Odesláno

nee ta voda nic neznamena to je asi kondenzat koukni do nadobky jestli ti neubyva v ni voda pokud ne tak je to jak pisu bez diag se dal nepohnes :papa p.s. vifukem potesilo :D:D:D

Odesláno
nee ta voda nic neznamena to je asi kondenzat koukni do nadobky jestli ti neubyva v ni voda pokud ne tak je to jak pisu bez diag se dal nepohnes :papa p.s. vifukem potesilo :D:D:D

No vidíš, to jsem ale ostuda :D . Před tim to bylo v pohodě. Auto se hrozně rychle, po pár nastartování ohřálo na 100stupnu. Že já to nenechal na pokoji. diag se snažim nainstalovat. Ale nějak se nedaři.

Odesláno

Sakra asi už vim co jsem zapomněl :o připojit zásuvku u škrtící klapky já jsem ale vůůůůůůůůůůůůl . Ale předchozí problémto asi nevyřeší.

Odesláno

zmazat chyby ;)

to tam mas mozno odvtedy co si to zabudol zapojit :D

potom skusit nastartovat, ak to pojde...a skusit znova

inak vidis v com je chyba ;)

Odesláno

O smazání jsem se pokoušel. Ale nadařilo se. Poradí někdo postup? Tam kde se objeví několik červených nul a žluty kurzor nějaký kod? Maže se při nastartovaném motoru? Díky

[upravil dne 9.1.2013 12:34 od Cliwe]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...