Cliwe Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 1.6 16v 2004 Auto stálo celý den venku. Večer nastartuji. Motor s těží naskočil a zvuk motoru nebyl normální. Pak se objevila hláška antipollution system fault a svítí kontrolka motoru. Vypnu motor a znovu nastartuju. Opět hláška a plyn pedál nereagoval. Nezvedali se otáčky. Opět vypnu motor a zase nastartuju. Hláška se opět objevila ale motor šel už normálně. Po cestě z Prahy do Plzně jsem auto v garáži zkusim znovu nastartovat. A v še ok. Ráno taky. Ale po natankování opět hláška. Motor se celý třese. Po pár nastartování jde normálně ale hlásí opět. Při rozzjíždění je slyšet hlasité kovové cvakání z motoru. Ale jen pár vteřin. [upravil dne 9.1.2013 12:16 od Cliwe] Citovat
straki007 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Diagnoostika a mozna vymena olejoveho filtru. EDIT: Kontrola hladiny oleje. [upravil dne 1/1/13 21:55 od straki007] Citovat
Cliwe Odesláno 1. leden 2013 Autor Odesláno 1. leden 2013 Diagnoostika a mozna vymena olejoveho filtru. EDIT: Kontrola hladiny oleje. [upravil dne 1/1/13 21:55 od straki007] Olej + filtr jsem měnil před pár měsícema. A hladinu jsem kontroloval. Citovat
Cliwe Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 Všiml jsem si že se lehce vyosuje (klepe) napínák klínového(plochého) řemene. Muže to mít něco společného? Ještě jsem neměl čas se na to podívat. A chladíci kapalina je na min. Dolévána před několika měsíci. [upravil dne 3.1.2013 17:35 od Cliwe] Citovat
Cliwe Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 Bude asi zítra [upravil dne 3.1.2013 18:59 od Cliwe] Citovat
Cliwe Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 Tak diag se zatim nekoná . Dneska se to rapině zhoršilo. Pročistil jsem škrtící klapku. Odpojil baterii. To obaš pomáhá aby se auto zpamatovalo. A promačal jsem hadice chladiče. Jsou měkké. Nastartuju a motor sotva běží. Při přidání plynu se skoro zastaví. A koukam pod vífukem voda . Takže při nejlepšim těsnění pod hlavou, že? Citovat
dyno Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 nee ta voda nic neznamena to je asi kondenzat koukni do nadobky jestli ti neubyva v ni voda pokud ne tak je to jak pisu bez diag se dal nepohnes p.s. vifukem potesilo :D:D Citovat
Cliwe Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 nee ta voda nic neznamena to je asi kondenzat koukni do nadobky jestli ti neubyva v ni voda pokud ne tak je to jak pisu bez diag se dal nepohnes p.s. vifukem potesilo :D:D No vidíš, to jsem ale ostuda . Před tim to bylo v pohodě. Auto se hrozně rychle, po pár nastartování ohřálo na 100stupnu. Že já to nenechal na pokoji. diag se snažim nainstalovat. Ale nějak se nedaři. Citovat
Cliwe Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 Sakra asi už vim co jsem zapomněl připojit zásuvku u škrtící klapky já jsem ale vůůůůůůůůůůůůl . Ale předchozí problémto asi nevyřeší. Citovat
Cliwe Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 smích je na místě. Bylo to tak. Ale zrovna čistim kn filt tak to vyzkoušim až zítra. Citovat
Cliwe Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 Tak jsem připojil na diag. Pak jsem ještě zjistil že se jí nelíbí tlak v klim. A střecha že má nedokončený proces (307cc) Citovat
Y2K Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 zmazat chyby to tam mas mozno odvtedy co si to zabudol zapojit potom skusit nastartovat, ak to pojde...a skusit znova inak vidis v com je chyba Citovat
Cliwe Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 O smazání jsem se pokoušel. Ale nadařilo se. Poradí někdo postup? Tam kde se objeví několik červených nul a žluty kurzor nějaký kod? Maže se při nastartovaném motoru? Díky [upravil dne 9.1.2013 12:34 od Cliwe] Citovat
Y2K Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 maze sa pri vypnutom motore kod? mas to origo,cina, ci ako? Citovat
Cliwe Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 čína. Na videu je to vidět v čase 2:45 Citovat
Y2K Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 to je servisna zona...pyta sa na priebeh km a servis ktory to robil tusim ak mas cinu, je v podstate jedno co tam das Citovat
Cliwe Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 Tak to večer zkusim smazat. Musel jsem s autem jet a jelo uplně perfektně. Tak snad bude to smazání stačit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.