Guest Scratch Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 taky dobry, no nektery jsou vis co ............ no, pokud ma fotku zezadu, tak fuckoff a pokud je na fotce videt, ze cajti nejedou ve svem pruhu, tak to hod na objizdeni jo a pro vsechny ostatni, toto tema slouzi k scitani motorkaru na foru, ne k hodnoceni prestupku, rychlosti nebo cehokoli. Tak jdete treba nakupovat....... Citovat
go.play Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 vyřešil to tak, že osoba blízká a nazdar Citovat
tomike Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Jj Scratch dvojita je aj pre mna posvatna, tam z principu nepredbieham. Pohraval som sa s myslienkou predat moto kedze nemam cas jazdit, ale rozhodol som sa, ze ostane doma. Ten kto jazdi vie aky je to pocit sadnut a len tak sa flakat po cestach, necestach. Citovat
go.play Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 tomike: přesně tak relax .... a nebo druhá strana mince, občas si \"nadělat\" do gatí Citovat
dyno Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 mel jsi zalozit anketu z tohohle gulase se uz nepozna kolik je tu motorkaros Citovat
Ducatista Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Kdybych si nebyl jistej, tak do toho takhle nejdu a jak už jsem psal, za zatáčku je vidět hodně daleko ... jo porušil jsem předpis, na motorkách se jezdí rychle a předpisy se porušují, kdo nikdy nejezdil, třeba to nepochopí ... Jezdím taky podle svýho svědomí a ne podle předpisů Kdo nikdy nejel na motorce (což tu bude většina kluků), tak nepochopí že jet na motorce 90 je jak jet autem 60. A předjetí na motorce znamená otázku 2-3 vteřin, je potřeba si uvědomit že ty dnešní litry mají tolik koní, kolik vlastních kilogramů, tzn. že to opravdu JEDE Ale tady je to samej Mirek Dušín, tak radši mlčim :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 jenze ta moje, taha jeste 110 kg na hrbe :D jinak s tim souhlasim, pulka lidi tady nevo o co go na masinach Citovat
go.play Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 se mnou už se ta 600 taky vleče, nebo mi to tak připadá mám 93kg Citovat
Ducatista Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Už at je léto, VRUUUUUUUUUM :D A Buchlooooooooov :D Citovat
Ducatista Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Jj Scratch dvojita je aj pre mna posvatna, tam z principu nepredbieham. Pohraval som sa s myslienkou predat moto kedze nemam cas jazdit, ale rozhodol som sa, ze ostane doma. Ten kto jazdi vie aky je to pocit sadnut a len tak sa flakat po cestach, necestach. To ses rozhodl správně Já taky najezdím moc málo, není čas a hlavně ani prachy, ale i kdyby ani na chleba nebylo, Ducinky nikdy nepůjdou z domu... :D Tehdy jsem ještě neměl dodělanou garáž, tak mi rok stály vedle postele - neměl jsem ještě ani vybavení v baráku, tak jsem chrápal na gauči :D :D :D PS: na té červené je vidět pěkně řízlej slick :D Citovat
go.play Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 mám za sebou zatim jen dvě sezony a slick jsem ještě nejel, mám možnost mít za dobrou cenu, ale řekl jsem si, že to stejně na silnici na tý šestce nazahřeju na tu teplotu při který začíná pořádně fungovat a nájezd je taky nic moc ... a zase to pak přehazovat, no ale zkusit to chci Citovat
dyno Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 jednou zkusis a nebudes chtit nic jinyho Citovat
go.play Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 tak když vidim tohle, tak určitě Citovat
Ducatista Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 na slicky si dej bacha, mnohdy je lidi prodávají za hubičku, ale neber víc jak rok starý, maximálně 2 pokud byly dobře a v teple skladovaný. Slick strašně rychle ztvrdne oproti homologované gumě a pak se chová hůř než obyčejná guma !!! Navíc jak správně říkáš, slick dobře pracuje jen pokud je zahřátej na svou provozní teplotu, což je otázkou Tvůj styl jízdy a podmínky za jakých jezdíš. Navíc naši POMÁHAT A CHRÁNIT se už naučili řezaný slicky poznávat a pak to je za flastra - pro tyhle případy si vždycky na vrtačku dám brusnej kotouček a odfrézuju ten nápis ONLY FOR RACING USE nebo NOT FOR HIGHWAY USE . Já totiž jezdím jen od května do září od 20 do 27 stupnů za jasnýho počasí, já jinak nevyjedu Proto u mě slick smysl má, samozřejmě je otázkou i STK. To musíš zvážit sám. Citovat
Ducatista Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 tak když vidim tohle, tak určitě Tahle fotka značí, že má ten člověk hodně rozhozenej podvozek, pokud se takhle guma sjíždí !!! To vrásnění na boku musí být minimální a musí tam být jen malý kuličky z gumy. Podle tvojí foto tu umu skoro roztrháš a to hodně brzo, že bys nedojel s kloudným vzorkem ani závod. Citovat
Ducatista Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Správná funkce podvozku je takhle sjetá guma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.