Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, prezentuji tu kamarádčinu 206tku :) Ona jezdí já tu řeším problémy a servis.

Koupeno letos na podzim, najeto 106 000, po prvním majiteli, původ Německo.

Specifikace motorizace v popisu.

Výbava: Manuální klimatizace, kožené sedačky, okýnka a zrcátka v el. dešťový snímač, sportovní podvozek, čirá optika zadek/předek, laděná koncovka výfuku, ABS, 5x Airbag, 16 letní, 15 zimní (fotky) alu.

Rok výroby 1999

A jede jako *chro chro* :)

61.jpg

62.jpg

63.jpg

EDIT: Omlouvám se za velké fotky, použijte prosím kombinaci Ctrl + (-) pro zmenšení stránky, ani nevíte jakou mi to dalo práci dostat je na web i v takovémhle rozlišení.

[Edited on 22/12/12 01:31 by Kyslik21]

Odesláno

Díky :)

Majitelka si přeje do budoucdna vzad TOTO

A dopředu buď tmavé Angel eyes a nebo ty černé s denním svícením. Až se bude přezouvat tak letní 16tky dostanou bílý lak a kompletní renovaci, na jaře se také začnou barvit plasty v interiéru a montovat doplňky, rozhodně to vyrazí na pár srazů takže bude možné si to průběžně prohlédnout. Tak jak to je teď to snad bude možno vidět na Pražském klouzání v únoru :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

docela pěkné kola, jinak to auto muselo být tuknuté na zadek, nebot starý narazník se na GTI nedával:)

Odesláno

Díky ti, kola jsou teď zimní ale letní jsou ještě hezčí, však zdokumentuji. Mohu poprosit o porovnání těch nárazníků? Když se to kupovalo moc jsem se v těch typech nevyznal. :)

(EDIT) Jinak toto není GTI ale S16, jestli to tedy v tom byl nějaký rozdíl.

[Edited on 10/2/13 20:53 by Kyslik21]

Odesláno

Zajímavé, nicméně mě to netrápí, nárazník sedí, nikde nic nevadí a nosníky a plechy za ním nejsou hnuté takže pokud to bylo bořené tak jen na origo nárazník a nic dalšího poškozeno nebylo, děkuji ale za upozornění :)

Odesláno

tak ono te nemusel bejt nejak velkej tukanec, mohlo jit treba jen o poskrabani ci odreni a puvodni majitel to mohl vyresit tak ze nasadi nahradni naraznik a neresil XS a neXS;)jinak zdravim, taky mam cernou S16 a oba narazniky jsou XS;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...