Cult981 Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Zdar ludia, dnes rano sadnem do auta a stalo sa mi nieco dost zvlastne , chitim paku a vedel som zaradit iba do 3 a 4 prevodoveho stupna do boku mi to proste neslo na jednotku alebo dvojku alebo na 5ci6stku . Ako keby tomu nieco branilo a velkou silou som na to ist nechcel. Nasiel som tu par vlakien kde sa ale rozoberaju vsetky rychlosti. Pisu o nejakych tiahlach . Nechapem to lebo vecer som s autom normalne prisiel zaradil 1 a nechal nic som si nevsimol. Rano som sa dol do auta ale nevim ci som vyradoval jednotku proste som to uz nevedel dat do neutralu. Na rychlostiach ktore sa daju zaradit sa viem pohnut aj na 3 aj 4. Tak skuste mi poradit lebo som bol kvalitne nasrany ze z nicoho nic v noci sme mali okolo -10. Citovat
bart.lbc Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 To snad né, že bys tam měl víc vody jak oleje v převodovce a ta ti zmrzla?? uvidíš jestli to povolí teplem. No v zimě ty rychlosti jdou trochu hůř, já osobně jsem si v létě olej vyměnil tak jsem zvědavý jak to půjde až zase bude -20C. Citovat
Juve Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Sú to primrznuté tiahlá medzi riadiacou pákou a prevodovkou.Po jazde po nasolenej ceste a následnom mraze. Pomáha dať auto do teplej garáže alebo miernym pobúchaním páky do strany postupne rozhýbať... Citovat
Cult981 Odesláno 22. prosinec 2012 Autor Odesláno 22. prosinec 2012 Ano juve mal si pravdu, bolo to iba zamrznute na tiahlach kamarat uz kupuje spray na to a ze to bude v poriadku ale kusok ma to vytocilo. Ale uz som kludnejsi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.