pterson Odesláno 2. březen 2013 Autor Odesláno 2. březen 2013 dnesni mensi foto pred garazi:) Citovat
safi1 Odesláno 2. březen 2013 Odesláno 2. březen 2013 Hm velmi pekne len este zatmavit hmlovky A predna maska sa mi paci mne by si taku nespravil ? Citovat
pterson Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 dikes, nu mohl bych ti ji tez udelat, neni problem:)ona bude v barve jen co ji dodelam v praci,delam na ni mensi detail a samozrejme ji i zahlazuji:)a o tech mlhovkach uz se take uvazoval:) Citovat
safi1 Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Hm fajn to by bolo super a máš nejaku masku po ruke ? Ak by si zohnal tak ja by som vsetko zaplatil aj robotu a potom by sa ked tak dohodla doprava Citovat
pterson Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 nu tak jezdim kolem vrakoviste peugeotu takze se nejak urco sezene:) apredani by mohlo byt na sraze:) Citovat
safi1 Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Jj napr to by bolo fajn ak by sa ti podarilo nieco zohnat a spravit a potom by sme sa vyrovnali na zraziku nejakom Citovat
safi1 Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Okey ked zozenies masku tak ma prosim informuj diiky moc a potom sa mozes do toho pomaly pustit Uplne si ma potesil ja taketo veci nemam kde robit a nemam nato veci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.