caraxx Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Pokud přijdu ráno a auto je studený tak mi normálně nažhavý cca. 5 sec. potom naskočí, ale vzapětí chcípne. Na podruhý už normálně nastartuje. Navíc nevim jestli to má spojitost, ale potom se mi už kontrolka žhavení nerozsvítí i když auto třeba stojí 3 hodiny na mrazu. I když se kontrolka nerozsvítí žhavim zase cca 5 sec. a v pohodě nastartuje. Nějaký nývrhy? Citovat
ozzy56 Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 kontrolka se chová správně se startováním--zkus zapnout klíček na cca 5 sec. do druhé polohy,vypni ho a opět zapni na 5 sec.--takto třeba třikrát a zkus nastartovat, jestli nechcípne, tak padá nafta do nádrže a tím opakovaným zapínáním klíčku ji čerpadlo v nádrži dotlačí k motoru... jestli máš ruční balonek, před prvním startem napumpuj--uvidíš co to udělá Citovat
caraxx Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 Taky jsem si to tipoval na to, že padá nafta, jenom mně nenapadlo, že by se to dalo takhle vyzkoušet. Hned to průbnu. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 zkus to až ráno při prvním startu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.