Mara-HDI Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Prosím o radu. Mám 406 2.2 HDI rok výroby 2002. O víkendu jsem zjistil,že se mě spouští sám ventilátor jako v létě při vyšších teplotách.Jen s tím že venku bylo kolem 0C.Ale potíž je v tom že nechce vypnout.Tak mě to vybilo baterii,tak jsem jí dobil.A včera to udělalo zase,a jediný možný způsob v ten moment jak tomu zabránit je vytáhnout pojistku.Chci se zeptat jestli to může něčemu vadit při jízdě protože do servisu se dostanu minimálně v pátek.Takže bych ty tři dny jezdil bez pojistky.(Pojistka je to ta větší zelená která je pod plastovým krytem pod kapotou)Díky za každou radu. Citovat
patriotpp Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Mne to robilo tiez ale na 406 1.8 16 V benzin. Bolo vadne relatko na saharach v predu. Niekde je tu aj popis vymeny. Citovat
Mara-HDI Odesláno 21. prosinec 2012 Autor Odesláno 21. prosinec 2012 Ano bylo to relátko:) Problém už vyřešen. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.