Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.

Dnes cestou do kostola mi auto vypovedalo poslušnosť. Po naštartovaní nechcelo ísť do otáčok, no po cca 5 min sa rozbehlo a prešiel som asi 200m a otom skapalo. Naštartovať to ide no potom skape. Nafta zamrznutá nie je a počítač mi hlási niečo ako porucha emisií. Mám najazdené cca 160 000 km.

Je to to prekliate FAP a ERG?

Kde alebo kto mi môže pomôcť?

Odesláno

Dodávka paliva je podľa mňa v poriadku. Naftu do filtra čerpadlo dlačí, no auto nejde. Filter som dnes pre istotu menil.

Naštartuje,no po chvíli skape a rozsvieti sa diagnostika. PP vypíše niečo v tom zmysle ako porucha spalín, nepamätám si to presne, lebo mám z toho nervy. Ráno som mal ísť na služobnú cestu

Odesláno
pomoct ti moze ten kto ma diagnostiku na peugeot...

Švagor opráva Škodovky ako na bežiacom páse a má aj diagnostiku, no na Peugeota je vraj treba niečo iné.

Odesláno

Som v koncoch. Poznáte alebo máte niekto skúsenosti s firmou FAPOFF?

Už dlhšie to horšie štartovalo, menili mi DRV, váhu vzduchu, repasoval som štartér, no dnes ma to absolútne vytočilo. Bez toho aby ma auto upozornilo, že sa niečo deje ma domov museli dotiahnúť

Odesláno

Ale to nemusis byt nazlobeny na auto prece.

Kdyz dostanes chripku tak taky ti telo neposila sms ze se mas pripravit na to ze zitra chripku mas.

To ze motor naskoci a po chvice zdechne nebude FAPem.

Tohle FAP neudela.

Potrebuju presny popis zavady a moza ti pomuzu.

Tomu klukovi musi ukazovat tkzv \"P\"kod zavady.

Tak ho sem dej.

Odesláno

Jasné. Som nahnevaný. No ak ide na mňa chrípka tak to cítim a telo ma varuje že sa niečo deje. A hlavne viem čo mám robiť. No teraz absolútne nieviem čo a ako.

Poslal som SZ

Odesláno

Bol som v garáži ešte raz ho naštartovať aby som presne vedel čo to PP píše. Vonku -11, auto chytilo po cca 15 sek. točenia a po chvílke (78 sek.) skapalo a vypísalo \"CHYBA NA ZNIŽOVANIE ŠKODLIVÍN. Mám tam slovenčinu, tak neviem či je to presné čo hlási.

Odesláno

Budem ho musieť asi vymeniť. Kde by som ho mohol zohnať? Vymením si ho sám, do servisu ho dávať neplánujem.

Mám blízko do Poľska, niekde som čítal že sú tam lacnejšie ako u nás.

[upravil dne 10.12.2012 08:32 od očko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...