HanzS16 Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Tak nic moc lambda vyměněná a je to pořád stejný.... Jinak je to super práce abych se klíčem dostal na lambdu tak byla potřeba sundat tu část výfuku co je napojená na svody... tak 3 ze čtyřech šroubů jsem úspěšně zalomil ve svodech takže jsem celý odpoledne odvrtával...Všechno je zase v kupě jenom problém přetrvává... Citovat
Peta-k Odesláno 28. duben 2013 Autor Odesláno 28. duben 2013 tak uz nechapu co by to mohlo byt....nejaky podtlak prisava vzduch? Citovat
HanzS16 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Já to taky nechápu na úplně studenej motor to jde krásně, ale stačí aby se minimálně ohřál a otáčky začnout lítat, motoru se chce na volnoběh chcípnout a jde nevyrovnaně....Jinak možnost přisávání falešnýho vzduchu jsem vyloučil, protože třeba za studena jde tak jak by měl... Podle mě to bude chyba v nějakým čidle nebo snímači...Za chodu motoru jsem odpojil konektory na teplotu vody a co jsem pochopil tak jeden je jen pro budík tak ten na to vliv nemá vůbec a po odpojení toho druhýho se to ještě zhoršilo otáčky poskočily nahoru a blblo to ještě víc... Citovat
odee Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Počkám si až to vyřešíš a pak se na to vrhnu taky:D Citovat
poldy Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 mna zaujima co bude nasledovat ked niekto vymeni, lmabdu, snimac teploty chlad. kvapaliny, krokovy motorcek, snimac polohy klapky, snimac teploty vzduchu (alebo klapky), ohrev klapky, map senzor, elmag ventil pod blatnikom, vsetky hadicky, pretesni klapku a nasavacie zvody ... hm? zabudol som na nieco? este ma napada, nieje niekde senzor na rozvodoch alebo klukovke? a co zapalovacia cievka a kable? Citovat
HanzS16 Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Je snímač otáček klikovky a ten řídí zapalování ,ale vzhledem k tomu že motor je shopen za studena jít naprosto kultivovaně tak bych v tom chybu nehledal...Zítra zkusím rozhodit kabeláž a mrknout jestli někde není špatnej kontakt či co...Jinak už jsem bez nápadů na jakýkoliv řešení... Citovat
Peta-k Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 souhlasim s odeem taky pockam... :D:D:D protoze sem par veci vymenil a nic... Citovat
odee Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Já hlavně s tím autem teď nepotřebuju denně jezdit, takže na to nespěchám:D Ale slíbil sem mojí, že než si udělá řidičák, dám auto do luxusního stavu, aby ho měla na menší popojížďky a společně s ním budem možná jezdit na srazy, ikdyž výlety sou troška pohodlnější ve 406:D Citovat
HanzS16 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Tak to musíš mít přítelkyni hodně rád, když jí necháš na čerstvý papíry lítat v S16...Jinak není tu někdo v okolí Hradce Králové nebo Pardubic s S16?Potřeboval bych na zkoušku zapalovací lištu kdyby ta moje náhodou byla náladová a způsobovala to ona ....Nechce se mi kupovat novou a zjistit že to byl zbytečnej kup... Citovat
odee Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Ty, tu zapalovací lištu bych asi netipoval, aspoň mě když ty otáčky padají, tak mi to připadá, jako kdyby se to auto dusilo, to by mohlo být kupa věcí, ale ta lišta si myslím, že by to být asi neměla...to by se chovalo, jako když Ti blbne svíčka, nebo vstřik, auto by vynechávalo.. Citovat
HanzS16 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Já vím, asi máš pravdu... Jenže už nevím co zkusit vyměnit nebo na co se zaměřit... Citovat
HanzS16 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Mimochodem dneska se ke kolísání otáček rozsvítila i kontrolka motoru, která po odpojení baterky zhasla, otáčky samořejmě haprovali dál a po několika kilometrech se kontrolka rozsvítila znovu ....Závada na liště asi tuhle kontrolku ani nerozsvítí ne? Citovat
odee Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Ty, to Ti neřeknu, mě se kontrolka motoru rozsvítila za jízdy jen jednou a to měl auto pučený švára. A tomu už po tom, co mi naposledy mladá sdělila už auto zásadně nepučuju. Když mi blbnul ten ventil na podtlak, musel sem za jízdy vypnout a zapnout klíček aby to zase jelo, motor jinak úplně ztrácel výkon a přidušoval se až skoro do chcípnutí, ale při vyřazení držel volnoběh normálně. A tenhle borec, místo aby udělal, co sem mu řekl, prej se spojkou vytočil motor a pak ju pustil, aby to koplo a auto se trochu rozjelo, no, když sem se to dozvěděl, byl sem rád, že už byl doma a ne u nás, bo by sem ho asi:bacha To prováděl týden po tom, co sem měl novou spojku a pak mi ještě volal, že se mi asi někde v autě pálí elektrika, bo tam něco smrdí:grr:grr Citovat
HanzS16 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Příští týden jdu na diagnostiku...Lexie nic nenašla tak zkusím jinou..A uvidíme, když už je to schopný rozsvítit kontrolku tak diagnostika musí něco říct.. Citovat
odee Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 To asi jo, nejlepší by bylo, kdybys měl někoho, kdo má origo na peugeot, ale já sem byl u známýho a maj jen nějakej uni, ale asi slušnej, bo to ukázalo asi všechno:-) Citovat
HanzS16 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 No kámoš má tohle http://www.diagtools.de/wholesale/lexia-3-citroen-peugeot-pp2000-diagnostic-tool.html?gclid=CPLavt6a-rYCFQ1f3godRwEAZQ .... Ale našlo jenom chybu 1320 a to jsem pořádně ani nevygooglil... Jinak ted to půjde taky na nějakou uni diagnostiku tak nevím... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.