Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ten ventil je zhodny aj s niektorymi 406, mne sa po jeho vymene a vymazani vsetkych chyb otacky ustalili ale len ked je motor zohriaty a niekedy dokonca aj skape ... takze dalsi narade je original krokovy motorcek (mam tam rok staru cinu) a odskusanie snimaca chladiacej kvapaliny, uz mam aj tabulku aky odpor ma mat pri akej teplote

Odesláno

Takže zatím to vypadá, že to asi fakt bylo tím ventilem a zkrat na + udělala vodička, jelikož nemám celou zimu na autě podběhy:-( Teď je pár dní sucho a auto nic nedělá...ten problém prostě zmizel... nicméně při první přílezitosti to rozeberu a mrknu na to, vyčístím kontakty nastříkám to něčím, pečlivě zaizoluju a konečně se dokopu k tomu narvat tam zpátky ty podběhy...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Někdo nějaký nový poznatky ? Můj problém s kolísáním otáček pořád trvá... Vyměnil jsem snímač natočení škrtící klapky, snímač podlaku v sacím potrubí, krokovej motorek, svíčky, palivovej filtr,smímač otáček klikovky, čidlo teploty chladící kapaliny, regulátor tlaku paliva ... a furt to dělá neplechu a diagnostika nic neukáže...

Jediny co mě napadá je ještě zapalovací lišta,smínač teploty nasávanyho vzduchu, lambda ,a čidlo klepání motoru :D ,ale už prostě nevím a jsem z toho neštastnej... kazí to celkovej dojem z jízdy a hrozně mě to vytáčí:D

Odesláno

Dle toho, co Hanz všechno dělal a toho, co to, že mě se to rapidně zlepšilo potom, co sem nasadil podběhy a přestala mi tam šplíchat voda, tipuju jednoznačně ten posranej ventil u té nádržky, mě tam ve chvíli, kdy to blblo nejvíc vyskakoval i na diagnostice, ale pokud to blbne jen sem tam a míň, nemusí to hlásit nic, bo ten ventil třeba funguje, ale ne tak jak má a pak se v okruhu přívodu paliva dělá přetlak, kterej to škubání může způsobovat:roker

Odesláno

Na tom ventilu asi něco bude, ale pokud nekecám tak z toho ventilu vede jenom jedna hadička do sání... takže jak už tu bylo napsáno by mohlo stačit jí odpojit a otáčky by se měly uklidnit a tím pádem by bylo jasno..

Odesláno

Nikde sem o tom nic moc nesehnal, ale ten ventil by měl být součástí té nádobky, pokud by se otáčky zpravili jen odpojením té hadičky, znamenalo by to, že tam ten ventil je k ničemu a proto si myslím, že to bude haprovat ještě víc.. Řekl bych, že pokud to blbne, ventil funguje, ale otevírá se až při větším tlaku než by měl a proto nějak dusí motor... Jelikož už si ale vozím prdel novým kárem, tak to vyzkouším až budu na 106 spravovat servo a to bude nejspíš až příští víkend, pak poreferuju;)

Odesláno

ja jsem nic nenasel...dnes sem zkusil ten ventil odpojit a projel sem to a nic....tedka je otazka jesti zustal otevrenej nebo zavrenej to nevim jak zjistit...

Odesláno

Mám půjčenou lambdu na zkoušku tak jí zítra zkusím... Mimochodem kdyby bylo v ŘJ uložený nějaký chybový hlášení stačí ten špatnej díl vyměnit a chyba se automaticky smaže nebo postačí nechat odpojenou baterku a nebo jí musím přes diagnostiku smazat?

Odesláno

Hele, když máš tu chybu uloženou a pak ten díl vyměníš a nesmažeš chybu, nemělo by to ničemu vadit;) Lambdu mi to na diagnostice ukázalo taky, takže to může být i její chyba, tak pak dej vědět, jak jsi dopadl...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...