Peta-k Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 a kupavat novej se mi nechce kdyz clovek ani nevi jestli to pomuze.... Citovat
poldy Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 ten ventil je zhodny aj s niektorymi 406, mne sa po jeho vymene a vymazani vsetkych chyb otacky ustalili ale len ked je motor zohriaty a niekedy dokonca aj skape ... takze dalsi narade je original krokovy motorcek (mam tam rok staru cinu) a odskusanie snimaca chladiacej kvapaliny, uz mam aj tabulku aky odpor ma mat pri akej teplote Citovat
odee Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Takže zatím to vypadá, že to asi fakt bylo tím ventilem a zkrat na + udělala vodička, jelikož nemám celou zimu na autě podběhy:-( Teď je pár dní sucho a auto nic nedělá...ten problém prostě zmizel... nicméně při první přílezitosti to rozeberu a mrknu na to, vyčístím kontakty nastříkám to něčím, pečlivě zaizoluju a konečně se dokopu k tomu narvat tam zpátky ty podběhy... Citovat
HanzS16 Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Někdo nějaký nový poznatky ? Můj problém s kolísáním otáček pořád trvá... Vyměnil jsem snímač natočení škrtící klapky, snímač podlaku v sacím potrubí, krokovej motorek, svíčky, palivovej filtr,smímač otáček klikovky, čidlo teploty chladící kapaliny, regulátor tlaku paliva ... a furt to dělá neplechu a diagnostika nic neukáže... Jediny co mě napadá je ještě zapalovací lišta,smínač teploty nasávanyho vzduchu, lambda ,a čidlo klepání motoru ,ale už prostě nevím a jsem z toho neštastnej... kazí to celkovej dojem z jízdy a hrozně mě to vytáčí Citovat
Peta-k Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 jo to me taky vytaci...schanim nekde na zkousku ten ventil u uhlikovýho filtru alke zatim nic....nechce se mi kupovat novej.... Citovat
Peta-k Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 nekdy ho zkusim odpojit co to udela....pokud se projevi a otacky zustanou v klidu tak je to jasny... Citovat
odee Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Dle toho, co Hanz všechno dělal a toho, co to, že mě se to rapidně zlepšilo potom, co sem nasadil podběhy a přestala mi tam šplíchat voda, tipuju jednoznačně ten posranej ventil u té nádržky, mě tam ve chvíli, kdy to blblo nejvíc vyskakoval i na diagnostice, ale pokud to blbne jen sem tam a míň, nemusí to hlásit nic, bo ten ventil třeba funguje, ale ne tak jak má a pak se v okruhu přívodu paliva dělá přetlak, kterej to škubání může způsobovat:roker Citovat
HanzS16 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Na tom ventilu asi něco bude, ale pokud nekecám tak z toho ventilu vede jenom jedna hadička do sání... takže jak už tu bylo napsáno by mohlo stačit jí odpojit a otáčky by se měly uklidnit a tím pádem by bylo jasno.. Citovat
odee Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Nikde sem o tom nic moc nesehnal, ale ten ventil by měl být součástí té nádobky, pokud by se otáčky zpravili jen odpojením té hadičky, znamenalo by to, že tam ten ventil je k ničemu a proto si myslím, že to bude haprovat ještě víc.. Řekl bych, že pokud to blbne, ventil funguje, ale otevírá se až při větším tlaku než by měl a proto nějak dusí motor... Jelikož už si ale vozím prdel novým kárem, tak to vyzkouším až budu na 106 spravovat servo a to bude nejspíš až příští víkend, pak poreferuju;) Citovat
HanzS16 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Ještě jedna věc našel jste někdo ten ventil někde na netu jako náhradní díl? Já pořádně nevím pod jakým pojmem to hledat... Citovat
Peta-k Odesláno 24. duben 2013 Autor Odesláno 24. duben 2013 ja jsem nic nenasel...dnes sem zkusil ten ventil odpojit a projel sem to a nic....tedka je otazka jesti zustal otevrenej nebo zavrenej to nevim jak zjistit... Citovat
Peta-k Odesláno 24. duben 2013 Autor Odesláno 24. duben 2013 ale divny je ze mi to dela jen kdyz mam motor studenej jinak ne.... Citovat
HanzS16 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 No mě to blbne víceméně pořád ,ale při ohřátým motoru je to horší... Citovat
odee Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Třeba tady, chce to jen hledat;) http://www.e-cat.cz/c-1088_156916_201872_585045_3519375_3519379/peugeot/106-ii-1-04-96/1-6-s16-1587ccm-87kw-118hp-05-96/motor/priprava-smesi/palivove-nadrze.html Citovat
HanzS16 Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Tak mám novej poznatek...Ventil vyměněn a je to pořád stejný uplně stejný... Vůbec žádná změna nenastala Citovat
Peta-k Odesláno 26. duben 2013 Autor Odesláno 26. duben 2013 tak vi cert cim to muze byt..... Citovat
HanzS16 Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Mám půjčenou lambdu na zkoušku tak jí zítra zkusím... Mimochodem kdyby bylo v ŘJ uložený nějaký chybový hlášení stačí ten špatnej díl vyměnit a chyba se automaticky smaže nebo postačí nechat odpojenou baterku a nebo jí musím přes diagnostiku smazat? Citovat
Peta-k Odesláno 26. duben 2013 Autor Odesláno 26. duben 2013 myslim ze staci odpojit baterku...teda aspon u stary to tak fungovalo.... Citovat
odee Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Hele, když máš tu chybu uloženou a pak ten díl vyměníš a nesmažeš chybu, nemělo by to ničemu vadit;) Lambdu mi to na diagnostice ukázalo taky, takže to může být i její chyba, tak pak dej vědět, jak jsi dopadl... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.