Kennbell Odesláno 17. květen 2014 Autor Odesláno 17. květen 2014 Jinak neco k popisu. Ma to 203K najeto motor 1.6 NFU 65kw ale top stav mel jsem strach ze to bude chrastit jako vsecky 1.6 ale total proste krasny chod zadne chrasteni cvakani nebo modry dym. Dale tady mame funkcni ABS 4x airbag, elektrickou strechu ktera funguje paradne, pak okna v elektrice, original radio ktere nekdo zablokoval tak ho musim odkodovat no a jako posledni to ma radiovy central. Jinak auto nebylo bourane protoze ma original svetla valeo. Jinak zadni naprava je uplne K.O ale predni naprava je top bez vuli, ma to nove brzdy a nove gumy. Takze pokud nekdo chcete nake dily tak mi napiste a nak se dohodneme. PS: cumak je muj Citovat
Andreww Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Kolik už jich máš ty blázne? Něco by se možná hodilo Citovat
Kennbell Odesláno 18. květen 2014 Autor Odesláno 18. květen 2014 Tohle je moje treti za par tydnu si privezu dalsi, uz jsem pomalu jako ty stema 306 este by to chtelo naky kombik v nafte. Citovat
Andreww Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 V jakém stavu jsou lišty viz foto? Nejsou pokroucené? Moje jsou zničené, jak je některý z minulých majitelů sundával. Případně co za ně? Citovat
Kennbell Odesláno 18. květen 2014 Autor Odesláno 18. květen 2014 Listy jsou bych rekl top stav. Este se nane poradne podivam a nevim cela sada 700 i s postou. Citovat
Kennbell Odesláno 18. květen 2014 Autor Odesláno 18. květen 2014 Jinak video s motorem jak krasne bezi. Citovat
Kennbell Odesláno 18. květen 2014 Autor Odesláno 18. květen 2014 Jo aha ty myslis jisty u oken. Ty jo tak to se musim zajit podivat. Ale myslim ze jim nic neni a ty jo cena netusim. Nabidni Citovat
Kennbell Odesláno 18. květen 2014 Autor Odesláno 18. květen 2014 Jinak dneska jsem to auto poradne vydrbal a prohled a muzu rict tohle nekoupit by byl hrich. Je tam komplet novy vyfuk od katalyzatoru az dozadu, nova lambda sonda, novy chladic, servo pumpa, vsecko funguje tak jako ma, hlavne strecha lita krasne nahoru a dolu, Jediny problem je radio ktere je zablokovane. Nevite staci u tohohle radia nechat staly proud 3 hodiny a pak to zase necha zadat kod ? u stareho blaupunkta se mi to takhle podarilo udelat. Citovat
Andreww Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 A nevyplatilo se ho zachránit? Pokud je špatná jen ta zadní náprava... Citovat
Kennbell Odesláno 18. květen 2014 Autor Odesláno 18. květen 2014 Noo zalezi co od toho auta ocekavas. Jestli to chces mit an jizdu z bodu A do bodu B tak jo ale kastle je potlucena vsude samy dulek a drapanec. Jinak musim rict ze to auto jezdi uplne nadherne. Kdyby me nestala pojistka 12K na rok tak bych stim chvili pojezdil ale zitra jdou znacky zase do depozitu. Jinak ho prodam na ceskych papirach za 30K Citovat
Kennbell Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 Tak sehnal jsem si dalsi garaz tak se muzu pustit do kompletni prestavby na MK3. Kdyby nekdo chtel prestavbovy set na klimu tak napiste ja klimu rusim. Citovat
Andreww Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Jo aha ty myslis jisty u oken. Ty jo tak to se musim zajit podivat. Ale myslim ze jim nic neni a ty jo cena netusim. Nabidni Tak co ty lišty? Jsou ok? Cenu nevím. To záleží na tobě Zhruba v půlce června bych měl jet do Ovy, tak bych si je mohl vzít osobně Citovat
radim.1008 Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 A nevyplatilo se ho zachránit? Pokud je špatná jen ta zadní náprava... Taky si to myslím, že by ho bylo lepší zachránit. jestli potřebuješ předek, tak vem díly od Dopiťáka z tý jeho bouračky a tohle nerozebírej, škoda vcelku pěknýho cabria. Citovat
Kennbell Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 A nevyplatilo se ho zachránit? Pokud je špatná jen ta zadní náprava... Taky si to myslím, že by ho bylo lepší zachránit. jestli potřebuješ předek, tak vem díly od Dopiťáka z tý jeho bouračky a tohle nerozebírej, škoda vcelku pěknýho cabria. Bohuzel ta kastle je pomuchlana na kazdem kousku takze se to neoplati a plus rakouske papiry. To je moc penez. jo kdyby do toho nekdo nasypal 20K tak ma super auto na leto. Ty jisty upe jsem na tebe zapomel ale zitra ti je nafotim a cenu nwm chces jisty na cele auto ? Citovat
radim.1008 Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Na jednu stranu mě mrzí, že teď předělávám barák. Jak to může mít rakouské papíry a české značky? Ale i tak si myslím, že je a bude ho škoda. Citovat
Andreww Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Potřebuju z předních dveří na obě strany. Je to spojené s vnitřní částí u okna. Citovat
Kennbell Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 Na jednu stranu mě mrzí, že teď předělávám barák. Jak to může mít rakouské papíry a české značky? Ale i tak si myslím, že je a bude ho škoda. :D Ja to privezl na papirech z te 1.8 co jsem mel predtim Ty auta jsou identicka az na vinko ale tak jel jsem stim po dalnici znamku jsem mel tak jsem to hecnul no a pak jsem este nahecoval dalsich 300km tak ze jsem stim od patku najel 500km a jede to fakt dobre az na tu zadni napravu ta je tvrda ze by se jeden posral auu moje zada... Citovat
Borri28 Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Kolik bysi chtel za predni kapotu a za pisty pod svetla jo a jeste by me zajimal ten set na tu klimu kolik za ten ? Citovat
Kennbell Odesláno 28. květen 2014 Autor Odesláno 28. květen 2014 Tak cabrio uz je skoro rozebrane a prodane. Za 2 tydny jedu pro dalsi. Tady par fotecek. Citovat
Kennbell Odesláno 28. květen 2014 Autor Odesláno 28. květen 2014 Jinak kdyby jste nekdo neco potrebovali tak staci SZ a udelam cenovou nabidku. Jinak ten kat je upe novy a to i stredak a koncak. Koncak a kat walker stred bosal a mam ho doma dokonce 2x a ten jeden ma najeto 300km. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.