Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no viem o mojom a este jednom aute kde mame tu istu hlasku a ten isty problem

neviem ako to je s tymi senzormi opytat sa mozes budeme len radi......mozno aj prekladanie je mozne a niekto to len zle prelozil, neviem odvolavali sa hlavne na tu \"silikonovu\" vrstvu medzi senzorom a sklom

mozno by stacilo vymenit len tu ale neviem ci sa to da kupit alebo vymenit niekde

Odesláno

sklo sa kupuje bez senzorov, ale je tam ta cierna plocha na ktoru sa lepia tie senzory a preto je to drahsie...

inak poistka cez kooperativu (havarijna aj zakonna) ale mam tam 70% zlavu (kamosova znama tam robi,tak mi vybavil)...

inak plna suma je 1080eur (pri hodnote auta cca 27000 alebo tak nejak)

Odesláno

aha tak ok ohladne tej havarijne to je podobne ako to mate vy....ja mam cca 450€ pri sume cca 29tis€ a PZP 120€

a ohladne tych senzorov myslite ze by mi v nejakom autoskle mohli strhnut a nanovo prilepit ten senzor a mal by fungovat? (podotykam ze svetelny funguje len dazdovy nie)

ked tvrdite ze sklo je bez snimaca

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak dnes som bol menit sklo v Hornete a waw, vystavili mi fakturu na cca 745,-€ - keby som nemal havarijku bez spoluucasti tak ma j...e - sklo NordGlass. Keby som vedel, ze navalia taku sumu som mohol ist rovno do Peugeotu, ale v podstate mi to moze byt jedno. Konecne sklo bez skrabancov, krasne cistucke - hned som kupil v Peugeote aj nove stierace :)

Odesláno

pekná pálka..:o

pred pár rokmi mi kamarát vymenil na 406 čelné sklo za 100e komplet:mrk

viem,, že sa to nedá porovnávať, ale aj tak je to pekný rozdiel

Odesláno
to co za sklo si tam dal??? ved ja som menil za 170eur... v hornete...

Ved som pisal, ze NordGlass. Aj mna ta suma prekvapila. Lacne okno a vyfakturovali ako original. Na mieste poistovne by som asi uvazoval ci s nimi budem spolupracovat aj nadalej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...