Guest Scratch Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Ahoj, jen co jsme opravili celou strechu na baraku (rovna) a dali tam folii drahou jako prase, nam zaclo chcat balkonem, tak na ten jsme pred zimou natahli ipu a zatim dobry. Trapi me ale to, ze jsem se vyklizel celou garaz a narazil jsem na to, ze mi chcije stropem i do garaze (je tam ipa), muzu polozit ipu i v techto dnech, nebo musim cekat na teplo a sucho? Jde o to, ze mam strach, aby se ta strecha neprolomila, aby to proste mraz neroztrhnul. Uz jsem fakt nasranej, jsem na pracaku, a prachy dochazej a vsechno se akorat uplne sere,...... [upravil dne 4/12/2012 20:59 od Scratch] Citovat
Hadra Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Na klasickou Ipu se vykašli, tu bys v tomto čase zlomil a její vlastnosti jsou dnes dávno překonaný. Chtěj modifikovanej pás....Elastek, Glastek, Rooftek, .....je jakoby gumovej a má v sobě vložku, tím pádem je o deset tříd dál než IPA typu Bitagit, Foalbit atd... Před montáží ji nech nějakou dobu v \"teple\" ať se ti s ní dobře pracuje. A potom... hořákem vysušit podklal, napenetrovat, natavit a ve spojích přikotvit. Samozřejmě podle toho co koupíš....když bys zajel do Malešic, nebo Kunratic nebo do Zličína, tak bych ti mohl domluvit fajn cenu + to, že ti v těch stavebninách poradí jak to dělat, popřípadě doporučí firmu... Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 mam doma klasickou ipu, a potrebuju ji sdelat, a je to jen zaplata pres zimu, v lete se to udela cele nove, jen pro doplneni Hadra dekuju, zatim promyslim [upravil dne 4/12/2012 21:25 od Scratch] Citovat
Hadra Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 No není zač....jinak fajn, použij klasiku když ji máš, ale dej ji do tepla ať se prohřeje, jinak se ti bude lámat. Jinak to samozřejmě dělat lze, hořák to nahřeje. Akorát je s tím blbá práce, hlavně když se návin zmenšuje. Ten modifikát ti totiž víc odpustí ( když to přehřeješ ), takže je takovej víc pro laiky. Citovat
go.play Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Hadra: Elastek, Glastek, Rooftek je dobrý řešení, ale ta cena je už trochu někde jinde Citovat
Hadra Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 go.play : Ok, je to pravda, ale cena cca 100Kč za m2 je hodně? V jedné vrstvě? Nebo je snad lepší dávat 2x bitagit 35, kterej stojí cca 40Kč/m2, nebo foalbit, kterej je dražší, nebo sklobit? Pásy neodolný proti průrazu a dávno přežitý? A srovnávat oxidovaný a modifikovaný pás? Ale asi to beru podle sebe a když něco dělám, tak chci, aby to bylo kvalitní a funkční co nejdelší dobu. To místo té fólie na střeše mohl mít tér papír a co 5 let ho přebouchat...... Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 no tak kluci, ipa tam vydrzela 25 let a klidne ji tam zas mrsknu, problem je ten, ze prkna na strese jsou v jednom miste v prdeli, coz jsem zjistil ted po vyklizeni garaze a podrobnem pruzkumu. Nyni hledam nouzove reseni na zimu, aby mi strecha nespadla na coupe, a v lete to cely strhnu, dam novy tramy, prkna, folii, a nejaky vrchni reseni, ted mi jde jen o to, to nejak provizorne zabezpecit, aby mi to nezmrzlo, a nespadlo na auto. Hlavni je, zabezpecit to z vrchu a ze vnitr to vysusit. Susak mam, ale at to tam proboha dal netece, jinak mam coupe asi na sracku..... PS: kdo by mi mohl na zimu uskladnit, nejlepe zdarma (lahvinka vinka), coupe??? :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.