Martyy Odesláno 31. leden 2013 Autor Odesláno 31. leden 2013 Já ti je nabízím jestli bys je nechtěl.... Citovat
Facelift307 Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Technická ti nevadí ale v přídadě tebou zaviněné havárie budeš mít problém s pojišťovnou budeš vše platit ze svého:( Citovat
Martyy Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 Zálěží jestli ty podložky máš stáčené doma a nebo origo příslušenství např. k OZ alu.... Mám doma OZtka a jsou k nim podložky, které snižují ET .... vyjádření od OZ racing ČR je, že kola lze použít v aplikaci s těmi dodávanými podložkami a mělo by to být homologované.... Citovat
Facelift307 Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Těžko říct pojišťovna bude v první řadě koukat do TP jestli jsou tam kola zapsané v případě že je tak si myslím že podložky je nemusí zajímat jde přece o kola. Citovat
Facelift307 Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 V tom případě je vše v pořádku šel bych do toho! Citovat
Martyy Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 Mě jde zase o to, aby ty podložky nezničili dřív ložiska... Auto jezdilo bez podložek a má 190 tisíc a hučí jedno ložisko... Na jaře pujdou na výměnu asi obě přední [upravil dne 1/2/13 11:05 od Martyy] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.