Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mohyho francouz 2.2HDi -NA PRODEJ- PO SERVISU

Recommended Posts

Odesláno

:D:D Komunikace slovaka , prodejce Soleilu:

\"viem ze ste to bol tiez vy, preto som uz neodpisoval, lebo viem, ze to aj tak nekupite. Tieto disky sa skorej predaju tu na SK aj za 450 a nemusim sa pohnut z domu, pridu si ich zobrat osobne. Ja nepotrebujem predat, vy potrebujete kupit. A nechcem nikoho urazit, ale nemam dobre skusenosti s cechmi....jeden pan mi je dodnes dlzni 50eur za kolesa...\"

moje reakce:

\"Ted se na me nezlobte Vy, ale ja o kola mel vazny zajem , a v prvni korespondenci jste mi sam psal ze Bratislava neni problem .

Mě též obchod živí, a bohuzel tento Váš pristup se mi jeví poněkud nešťastný.

Napsat klientovi u zbozi za 600e (počítám s cestou) že on MUSI koupit a vy NEMUSITE prodat... přijde mi to vtipné:) Já přeci nepotřebuji koupit od VÁS, nýbrž to VY potřebujete MOJE peníze. (moje nebo ktereho koliv jineho kupujiciho, jde o vaši mentalitu, ne o osoby)

Jinak s posledni vetou chtě nechtě musim souhlasit, nicmene češi a slováci jsou tzv jeden národ, vaši také nejsou zrovna vzorem spolehlivosti :)

Rád bych podotkl že jsem kola chtěl a moc! Byt to 400e a nebyt tak daleko tak je koupim, nebo kdyby jste nabidl 450e s dopravou tak také...proste to bylo o dohodě.

Takto jsem obejdnal jiná kola. \"

:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Mohy mohol by si sem dať aspoň ten inzerát.

Ak si tak veľmi chcel tie kolá mohol si sa dohodnúť s niektorým členom čo príde na zraz napríklad do Báhoňa a mohol ti tie disky dopraviť niekde bbižšie kde by si po ne už mal bližšie :myslim. Po druhé by ti domou neprišlo niečo čo nevieš v akom bude stave ;).

Odesláno

inzerat je asi tri strany zpet, porad se resi jedny kola, vic jich na prodej snad ani neni.

Vím prd co je Báhoň:D DO temat srazu jsem nekoukal.

A sraz v Blave sem mu nabizel

[upravil dne 31/1/13 13:33 od Mohy]

Odesláno

uz je to irelevantni, s takovym hňupem obchodovat nebudu i kdyby ty kola byli jediný na světě:papa

Mám objednaný Ronaly , za míň a se zárukou, ventilky a šrouby v ceně;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...