igineckopan@gmailcom Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Zdravím,mam peugeout 306 xrd sedan a nejde my otačkomer.Ked vonku prší tak otačkomer ide ale ked neprší tak nejde.Neviete kde by mohla byť chyba?Diki za rady :-) [upravil dne 20/11/12 19:54 od igineckopan@gmailcom] Citovat
igineckopan@gmailcom Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 Zdravím,na mojej 306 tiež neide otačkomer,ale ked prší vonku tak ide.Premeral som čidlo a hodnota bola 112 omov-čo asik mala byť v rozsahu 360-400.A napatie čo ide do čidla tak tam je 0.03 V a malo by byť 5V.Niekde som čital že červeny kabel z čidla tlaku olej ten može robiť problem,je to tak? Citovat
Tantor-BN Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 teoreticky: voda je vodiva(prenasa elektriku) mozno mas niekde zly kontakt a ked sa tam dostane voda tak uz cez to ide elektrika tak ti to ukazuje ked sa ususi ten kontakt tak neprenasa prud Citovat
igineckopan@gmailcom Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 No a v tom je ten hačik,praveže neviem odkial my ta voda tečie,kde by to tak teoreticky mohlo byť?Vyčistil som tu prechodku pod motorčekom stieračov,a aj tie dve zasuvky čosu kolo chladiča no jak su hukačky a stale nič,asik zajtra rozoberiem pristrojovku. Citovat
Tantor-BN Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 pristrojovku neviem ako rozobrať ale ak ju chceš dať dole tak to nerob radšej skus sa pozrieť na čidlo otáčok je medzi motor a prevodvkou (som čital tu na fore kde presne neviem) a chod podla kábla...popripade striekaj na ten kábel vodu a kedy začne isť Citovat
Lubo181 Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 ale prd chlapy je vpliv nizkeho tlaku na rucicku otackometra :D:D Ako milujem take zahady podla mna zistit kde je to cidlo a ist po kabli a urcite na nieco natrafis Citovat
Tantor-BN Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 lubo to je tiež možné ... proste to auto musiš točiť do červených keď ideš do 2 tisic sa jej ani dvihať nechce tie záhady su na nezaplatenie Citovat
igineckopan@gmailcom Odesláno 23. listopad 2012 Autor Odesláno 23. listopad 2012 Skušal som aj po kably isť,ale musim dať cely vzduchovy filter dole,lebo som už bol z toho všetkeho na nervi,že kde sa straca ten kabel,tam ho ešte vydno,ale tam už nie.Nemohol sa to nejako prehodiť z inym farebnym vodičom?Jam mam tam červene a zeleny na koncovke a vy čo mate? Citovat
igineckopan@gmailcom Odesláno 23. listopad 2012 Autor Odesláno 23. listopad 2012 No a aj dneska som mal na plane rozobrať,pristrojovku či nahodou neuvidim tie vodiče červeny a zeleny Citovat
igineckopan@gmailcom Odesláno 26. listopad 2012 Autor Odesláno 26. listopad 2012 Neviete či je napojene medzi otačkomerom a pristrojovkov nejake relé?Alebo niečo take podobne,či tie kable z čidla idu priamo do pristrojovky???? Dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.