michal88 Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Dobrý den vespolek. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevlastní schémata na jedno z těchto vozidel. Chci si do XMka dodělat sklápění zrcátek ke karoserii a z 806/Evasion/Ulysse a tipuji, že Lancia je Zeta bych chtěl sehnat motorky sklápění, ŘJ a přepínač ve dveřích. Ovšem bude mi to k ničemu bez schémat, tak jestli by ta schémata (kompletní by byla lepší, ale jen tohoto by bohatě stačil) někdo neměl. Tuhle sekci jsem celou prolezl asi 2x a funkci hledej jsem použil nesčetněkrát, bohužel jsem nic takového nenašel. Citroëňácká fóra jsou bohužel prázdná a na tato MPV toho bohužel moc není celkově. Děkuji za odpověď. Citovat
michal88 Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 A máš jej v elektronické podobě nebo papírové? Bylo by možné jej poskytnout? Děkuji. Citovat
Cviklík Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Mám papírové ale můžu to v práci zkusit naskénovat a poslat. Citovat
mmx Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Ked uz tak to posli prosim ta i mne, som ochotny ti poslat i nejake dukaty za tvoj obetovany cas. Potreboval by som dorobit kontrolku na zopnuty klimakompresor a nechce sa mi to tahat okolo motora. Vopred dik Citovat
michal88 Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 Jestli by to tedy bylo možné to naskenovat, budu neskonale vděčen. :-) Pokud mohu poprosit, hlavně tak, aby byly vidět na schématu popisy konektorů. Moc děkuji. Citovat
bombas Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Ahoj, já bych také projevil veliký zájem o zmíněná schémata. Tak kdyby to šlo poslat i na moji mejlovku, byl bych šťasten a mohol bych pátrat snadněji po mém problému s šoupačkami... díky... Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 kdyby jste hledali a prolezli forum tak zde je téma,kde jsem dával odkazy a jsou tam i schémata Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.