Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den vespolek.

Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevlastní schémata na jedno z těchto vozidel.

Chci si do XMka dodělat sklápění zrcátek ke karoserii a z 806/Evasion/Ulysse a tipuji, že Lancia je Zeta bych chtěl sehnat motorky sklápění, ŘJ a přepínač ve dveřích. Ovšem bude mi to k ničemu bez schémat, tak jestli by ta schémata (kompletní by byla lepší, ale jen tohoto by bohatě stačil) někdo neměl.

Tuhle sekci jsem celou prolezl asi 2x a funkci hledej jsem použil nesčetněkrát, bohužel jsem nic takového nenašel. Citroëňácká fóra jsou bohužel prázdná a na tato MPV toho bohužel moc není celkově.

Děkuji za odpověď.

Odesláno

Ked uz tak to posli prosim ta i mne, som ochotny ti poslat i nejake dukaty za tvoj obetovany cas. Potreboval by som dorobit kontrolku na zopnuty klimakompresor a nechce sa mi to tahat okolo motora. Vopred dik

Odesláno

Jestli by to tedy bylo možné to naskenovat, budu neskonale vděčen. :-) Pokud mohu poprosit, hlavně tak, aby byly vidět na schématu popisy konektorů. Moc děkuji. :)

Odesláno

Ahoj, já bych také projevil veliký zájem o zmíněná schémata. Tak kdyby to šlo poslat i na moji mejlovku, byl bych šťasten a mohol bych pátrat snadněji po mém problému s šoupačkami... díky...

Guest servisman
Odesláno

kdyby jste hledali a prolezli forum tak zde je téma,kde jsem dával odkazy a jsou tam i schémata

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...