Judes Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Mne ho montovali v Galante pred vyše troma rokmi a vtedy tam bol šikovný chlapík čo sa do toho rozumel zo super ochotou a prístupom. A či to bolo prekonané, prekonať sa časom dá všretko kým sa nato príde že ako (zaťiaľ som o tom nepočul) ale určite to odradí alebo aspoň predĺži čas odcudzenia. [upravil dne 19/11/12 11:43 od Judes] Citovat
PeugeotHDi Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 Podla mojho skromneho nazoru: costruct, GPS/GSM, zeder, tajny vypinac, alarm ci uz s obojstrannou komunikaciou alebo bez to su vsetko len hracky pre deti...samozrejme je to pre vas plus ak je vedla vas stojace vozidlo nezabezpecene...ale ak niekto dostane zalusk (sice 508ka nie je az tak zaujimave auto pre zlodejov v porovnani s X5, X6, prip. ludovymi octaviami), tak vam nepomoze ani zabetonovat pneu do betonu a to doslova... Pre pokoj v dusi treba mat dobru poistku + GAP prip. pre este vacsi klud leptanie skiel, svetiel, dielov karoserie..atd ..viditelne pod UV lampou (permanentmark). Citovat
Toudy5587 Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 No nad tym leptanim skiel uvazujem ale chcel by som si to sam spravit to kyselinou fosforecnou tusim.Musim sa ku tomu odhodlat. Citovat
stefano Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 Dnes som čítal o tomto: http://www.cas.sk/clanok/236718/patentovany-vynalez-stefana-chrani-auta-zlodeji-su-na-neho-prikratki.html Citovat
robozv Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Montaz Zederu trva cca 1hodinu Mne to montovali v Prievidzi. Ked je Zeder zamknuty tak auto ani nenastartujem. Ci mechaniske, elektronicke alebo ine zabezpecenie to je vec nazoru. Ked si niekto vyhliadne auto tak ho nezastavi nic. Citovat
Toudy5587 Odesláno 20. listopad 2012 Autor Odesláno 20. listopad 2012 A ma to niekto namontovane?Ten VAM? ake su skusenosti s tym? Citovat
PeugeotHDi Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 A ma to niekto namontovane?Ten VAM? ake su skusenosti s tym? Ten VAM neriesi jednu vec...a to prijazd \"odtahovoky\" s hydraulickym ramenom... takze bohuzial dalsia hracka pre deti, ale klobuk dole vynalezcovi... Citovat
Toudy5587 Odesláno 30. listopad 2012 Autor Odesláno 30. listopad 2012 ale tak kolko zlodejov jazdi s odtahovkou?v noci v tichu by ani nesli odtahovkou na sidlisku kde sa stale pozera niekto z okna a ´v noci.....To je asi najmenej pravdepodobna kradez.Ale ja odtahovku neriesim stojim autom na dvore a pes beha stale takze asi v pohode to som chcel len tak ked niekde zaparkujem pri tescu alebo niekde prenocujem v hoteli.Aby som kludne spal.A ps uz je tam zeder Citovat
Simpi Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 ale tak kolko zlodejov jazdi s odtahovkou?v noci v tichu by ani nesli odtahovkou na sidlisku kde sa stale pozera niekto z okna a ´v noci.....To je asi najmenej pravdepodobna kradez.Ale ja odtahovku neriesim stojim autom na dvore a pes beha stale takze asi v pohode to som chcel len tak ked niekde zaparkujem pri tescu alebo niekde prenocujem v hoteli.Aby som kludne spal.A ps uz je tam zeder Panove,myslím ze to s tím zabezpečením není třeba přehánět, máme Peugeota, ne Mercedes:)..a když mám strach,ze to někdo odveze,mám to nejlepší zabezpečení a to je GAP..Toudy,kolik jsi dal za ty všechny systémy,aby jsi měl ten klid při spaní?Odhaduji to přes 300eur, GAP Té vyjďe na cca 450 eur a mám jistotu 100% návratnosti me investice do vozidla..není to lepší než si to nechat rozvrtat a rozstourat mechaniky? Citovat
Toudy5587 Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 ja som tam dal len zeder za 290€.Ked som si nechal vyratat eurogap tak by ma to vyslo na 22€ mesacne.A keby to zratas 130€ zakonne poistenie 400€ havarijna a ku tomu by som mal platit GAP dalsich 240€ rocne...ono je pravda ze je to peugeot.Pre tych organizovanych nezaujmave vozitko.Tieto zabezpecenia su skor pre tych nahodnych zlodejickov. Citovat
Simpi Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 ja som tam dal len zeder za 290€.Ked som si nechal vyratat eurogap tak by ma to vyslo na 22€ mesacne.A keby to zratas 130€ zakonne poistenie 400€ havarijna a ku tomu by som mal platit GAP dalsich 240€ rocne...ono je pravda ze je to peugeot.Pre tych organizovanych nezaujmave vozitko.Tieto zabezpecenia su skor pre tych nahodnych zlodejickov. Poslouchej to Vás na Slovensku docela skubou, já mám komplet pojištěni za 9500 (372eur) a GAP na 3 roky v jednorázové platbě 12000 (470eur)..pak se ti nedivím,ze mas jiný pohled:papa Citovat
merlin99 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 no tak to sklbu hodne, sak ked je z coho a nechame sa:) si vypocitaj sam ako, napr. netfinancie.sk a pod portaly... Citovat
Toudy5587 Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 tak havarijnu a zakonnu mi vyratala celkom dobre.To je znama a este zo zlavy dala zlavu.Teda neviem koko platite vy ale myslel som ze budem viac platit tak ma to prekvapilo prijemne.Ved uvidime ci sa budu kradnut ci nie Citovat
PeugeotHDi Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 tak havarijnu a zakonnu mi vyratala celkom dobre.To je znama a este zo zlavy dala zlavu.Teda neviem koko platite vy ale myslel som ze budem viac platit tak ma to prekvapilo prijemne.Ved uvidime ci sa budu kradnut ci nie To co mas prosim za poistku? (myslim v dobrom) ja som \"zacvakal\" 642,-e a mam tusim 0% spoluucast -nahradne vozidlo v cene, spolupraca poistovne a autorizovaneho servisu - kryci list..atd..a tiez je poistene na hodnotu tusim 36tis. euro, takze gap-ko mi bolo vcelku zbytocne :-), lebo vzdy nejaka akcia bude To simpi: platis rocne cca. 528,-e (rozratane GAPko) mas 0% spoluucast, mas pocas opravy nahradne vozidlo? Nemusis z uctu vyberat ani euro, pardon cesku korunu pri poistnej udalosti? Vdaka za info. [Edited on 7.12.2012 14:57 by PeugeotHDi] Citovat
Toudy5587 Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 no ja mam poitstovnu grupama.riez 0% spoluucast a vseliake vyhody.poistenie proti zveri zivelnym pohromam odcudzeniu atd atd.No to ta znama robila tak mi tam dala este 30% zlavu vyberala tú naj poistku za naj cenu. Citovat
Simpi Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 tak havarijnu a zakonnu mi vyratala celkom dobre.To je znama a este zo zlavy dala zlavu.Teda neviem koko platite vy ale myslel som ze budem viac platit tak ma to prekvapilo prijemne.Ved uvidime ci sa budu kradnut ci nie To co mas prosim za poistku? (myslim v dobrom) ja som \"zacvakal\" 642,-e a mam tusim 0% spoluucast -nahradne vozidlo v cene, spolupraca poistovne a autorizovaneho servisu - kryci list..atd..a tiez je poistene na hodnotu tusim 36tis. euro, takze gap-ko mi bolo vcelku zbytocne :-), lebo vzdy nejaka akcia bude To simpi: platis rocne cca. 528,-e (rozratane GAPko) mas 0% spoluucast, mas pocas opravy nahradne vozidlo? Nemusis z uctu vyberat ani euro, pardon cesku korunu pri poistnej udalosti? Vdaka za info. [Edited on 7.12.2012 14:57 by PeugeotHDi] ..mám 5% spol., náhradní auto na 14 dni a krycí dopis..takže v servisu platím jen DPH,jelikož jsem plátce.. Citovat
508GT Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Tak prispejem aj ja. Mám GAP na 3 roky za 640€ (213€/rok). HP a PZP - 636€ ročne, 5% spoluúčasť, suma do poistenia 42 210€. Tak akurát . [Edited on 9/12/12 11:13 by 508GT] Citovat
Simpi Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Tak prispejem aj ja. Mám GAP na 3 roky za 640€ (213€/rok). HP a PZP - 636€ ročne, 5% spoluúčasť, suma do poistenia 42 210€. Tak akurát . [Edited on 9/12/12 11:13 by 508GT] Nějak mi to nebere, Ty jsi za to auto zaplatil 42 tisíc euro??? Citovat
508GT Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Tak prispejem aj ja. Mám GAP na 3 roky za 640€ (213€/rok). HP a PZP - 636€ ročne, 5% spoluúčasť, suma do poistenia 42 210€. Tak akurát . [Edited on 9/12/12 11:13 by 508GT] Nějak mi to nebere, Ty jsi za to auto zaplatil 42 tisíc euro??? Niee, ale pri novych autach ide cena do poistenia z cennika, nie realne fakturovana. Citovat
skuci Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 tak to teda nevím jak na Slovensku ale v ČR se nesmíš obohatit, tzn. při totálce nebo odcizení budou chtít fakturu a z toho budou vycházet... si představ, že by sis koupil auto, dostal slevu třeba 30% takže ze 700tis. by to bylo cca 500tis a za měsíc by si udělal totálku a pojišťovna by vyplatila 700tis takže by si se obohatil, což vzhledem k povaze havarijního pojištění, které je škodové a musí ti tudíž zaplatit to co jsi za to dal a ani o korunu víc tak by se jednalo o protizákonné jednání ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.