508GT Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Na basy je nutne mat aj vytlmene dvere alebo mat ich aspon tak dobre urobene ako VW Group. Nevies ako vyzeraju tie nase vo vnutri? Je pod tapacirom vela otvorov v plechu? Citovat
famfulin1976 Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 Jak vypadají dveře vám řeknu zítra, bo jedu na reklamaci, protože mi rezonuje levé repro. Mrknu na to, jak to vypadá pod tapecírungem. Citovat
famfulin1976 Odesláno 26. listopad 2012 Autor Odesláno 26. listopad 2012 No, tak úplně zítra to teda není, ale přece... Mrkněte na to. Ta bílá výplň je z takovýho tvrzenýho polystyrenu, či co... Citovat
mirohrob Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Diky, práve sa pripravujem na podobnú operáciu, ale neviem rozoberať dvere. Vybrať tapacirungy. Nemáš radu alebo návod? Citovat
famfulin1976 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 to mirohrob: netuším... všecko jsem si nechal udělat, takže ti nepomůžu. Ale jiný repro doporučuju, protože zvuk je teď fakt dobrej. Citovat
duricek Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Prostě jsem předpokládal, že to bude fungovat. Měl jsem před tím korejce I30 a ten hrál se standardem skvěle. A stál míň jak polovinu... I30 a Ceed hra lepsie ako JBL v peugeote alebo BOSE v Audi ci BMW. Mam firemneho Ceeda a ked som to prvy krat pustil tak som nechapal A to som celkom uchylak na hudbu v aute Citovat
Simpi Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Dnes rano se z repraku začlo ozivat cosi strašného,pri male hlasitosti nejdriv z levého šel zvuk jako když je protrzena membrana,pak se to přesunulo do pravého,pak chvíli nehrál levý reprak..teď jsem jel zpět a hrálo to normálně..nestalo se to někomu tez? Citovat
Simpi Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Reklamace, výměna. Tak to je jasny,jenže vetsinou to vymění jen když to bude dělat porad,ale tyhle nahodile projevy jsou pro řešení nejhorsi:roll Citovat
pkr Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Mě to taky nedělalo pořád. Záleží asi na servisu. Já jim řek, že mám problém a oni hned, že to vymění. A jelikož jeden reprák stojí asi 700,- , myslím, že dopadneš stejně. To je vcelku malá položka. Citovat
klakson23 Odesláno 5. červenec 2014 Odesláno 5. červenec 2014 Zdravíčko všem, můj dotaz je ohledně nastavení rádia a nechci zakládat nové téma, tak snad to tady zapadne. Jedná se o to, že mám na USB 1.30hod mix hudby (1 track), ale problém nastal, že když jsem někde zastavil, vypnul motor, tak hudba nepokračovala, ale začala hrát od začátku. \"přetáčet\" to po skoro sekundách třeba na hodinu, byl porod. Tak mě napadlo, že ten mix rozsekám na jednotlivé tracky, ale ono to dělá automaticky pauzu, mezi jednotlivými tracky. Otázka teda zní: Jde rádio nějak nastavit, aby to nedělalo pauzy mezi jednotlivými tracky, ale rovnou to navazovalo na další track? Nebo to mám raději vypálit na CD způsobem \"track at once\"? Máte někdo zkušenosti? Citovat
peterslang Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 ahoj klakson, to je zaujimave, mne to pokracuje tam kde to prestalo.. Citovat
maraaa Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 A nemas MP3 s VBR kodovanim? Neco podobneho jsem resil zde: WIP NAV RT6 - preskakovani MP3 - vyreseno Citovat
klakson23 Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Ne, právě že nemám. Zaměřím se na to znova, v pátek jedu delší trasu se zastávkama v různých městech. Citovat
skuci Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 hele já teda jsem čučel na jednu věc... měl jsem v autě taky USB a na tom nahraný alba písniček, vyndal jsem to jednoho dne dal do počítače, přidal tam další písničky a po zasunutí do konektoru začalo rádio hrát přesně v tom místě kde to přestalo před vytažením takže je otázka jestli je to někde v nastavení spíše přes dia nebo nastavení rádia tam sem si toho nikde nevšimnul a nebo jestli je to jiné nastavení u rádia bez a s navigací... Citovat
ErikTT Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 Ahoj chalani. pichol som sem moju otázku, týka sa rádia, ale nie tak docela. Dnes pri výmene pneu bolo auto naklonene na heveri a medzitým sa mi vyliala vonavka do priestoru displeja a kurenia a ta vonavka mi normalne vyzrala cely ten plast a cele sa to zošuverilo. Viete mi niekto pomoct a poradit? kde by som zohnal cely tento plast v celku ? alebo aspon nevie niekto, kde by som zohnal tento strieborny ramik z toho? Prehladal som vsetko na nete, aj polske allegro, kde je vela suciastoka nikde nic. neviem to nikde zohnat aspon jednu ztychto dvoch veci. dakujem za rady. Citovat
Milhaus65 Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 (upraveno) Rámeček , 3 možnosti dle výbavy-barvy od 2500 do 4500 kč Upraveno 12. říjen 2015 uživatelem Milhaus65 Citovat
ErikTT Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 Milhaus, dik za Info, po veľmi veľmi dlhom hľadaní a rôznych pokusov a názvov v Poľštine som to nakoniec našiel. Celý panel aj s rámečkom za 19,73 €. Citovat
Viki39004 Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 Ja mam JBL a pripada mi to celkom v pohode ako to hra Citovat
Milhaus65 Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 Moje 508 hraje bez uprav líp jak 407 s JBL. RT6 I perfektní přijem radia. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.