Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V klíči nic není. Je to jen takový tlačítkový samostatný mechanismus o dvouch tlačítkách. JEdno nevím k čemu je a drhý odemyká a zamyká.

[upravil dne 7/11/12 09:05 od orbin.1988]

post-25186-14109627990545_thumb.jpg

Odesláno

Tak teď nevím :myslim Klíč je holý a centrál má zvlášť ovladač? Chápu to správně? Pokud ano, pak ten centrál není originál.

EDIT: Teď je to vidět. Je to domontovávané. Tipnul bych to na jednotku, ale je to jen střílení od boku :myslim

[upravil dne 7/11/12 10:12 od Andreww]

Odesláno

Píšeš to dobře Andrew. Klíč je holý, zvlášt ovladač. Centrál není originál. Někdo ho domontoval.

Zkušenosti: vybije se mi baterie = nejde central = nedostanu se do auta, protože klíč mi nejde

Tak jsem dal přes noc baterii nabít, central chvíli šel jen u spolujezdce, po nějaké době nejde vubec.

Odesláno

V první řadě si kup to WDčko a nastříkej ho do zámku. Nechej chvíli působit a pak to zkus rozhýbat.

S tím centrálem to bude takhle na dálku asi složité :(

Odesláno

Jojo, dneska to hned zkusím po práci si pro něj sjet a nastříkat to do zámku. Nechám delší dobu pusobit a rozhýbat to.

Central bude peklo. Ani nevím kde najdu řídící jednotku. Asi bych nejdřív prošel kabely a pak se uvidí. Je možný třeba pojistka centralu? Zda tam nějaká teda je.

Odesláno

Miroja, on nemá originál ale dorobený.

Rozdiel je v spôsobe komunikácie. Infra má na sebe výstupok IR diódy a musí mať \"priamy výhľad\" na príjmač.

[upravil dne 7/11/12 12:48 od pastorek]

Odesláno

V tom případě je rádiový. Jinak by to nešlo. A nemáš náhodou u stropního světla výstupek z tmavého plastu (průsvitného)? Ať víme, jaký centrál tam byl původně ;)

EDIT: Musíš si v nastavení zmenšit rozlišení fotky ;)

[upravil dne 7/11/12 13:08 od Andreww]

Odesláno

Dalsi pokus obrazku . Lepší fotku nedám. Fotí mi to velký, a jenom mohu zmenšit obrázek. Tak snad toto stačí

A žádný výstupek z průsvitného světla jsem neviděl. Je pravda, že mi asi teče z antény voda. Protože z toho prusvitného mi občas kape.

post-25186-14109627991809_thumb.jpg

[upravil dne 7/11/12 12:16 od orbin.1988]

[upravil dne 7/11/12 12:17 od orbin.1988]

Odesláno

Nevím, jestli jsi to tady někde zmiňoval, ale o jaký ročník auta se jedná? Ty jednotky se totiž montovaly různě. Předpokládám, že ta nová bude místo staré ;)

Odesláno

Podle VIN tam byl původně infra centrál. Já jsem měl jednotku schovanou pod zadnímlevým sedadlem. Zkusím najít fotku s označením místa.

EDIT: Fotku mám bohužel jen doma. Ale je to celkem jednoduché. Odklopíš zadní sedák (pokud máš dělený stačí levý :) ) a pak je to pod tím rantlem, jakoby jsi chtěl strčit ruku spodem za opěradlo. Je to zespoda na tom plechu...teda mohlo by být :D

[upravil dne 7/11/12 13:48 od Andreww]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...