Raweon Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Zdravim Tak už sem se teda taky konečně dokopal k tomu založit auto vlákno Jedná se o peugeot 106 rok výroby 2003 patří k těm pár posledním co vyjeli z továrny, dovoz z francie na osobní vyžádání v roce 2005. Motor 1.4 55 kw ale bohužel 5 dveřák takže bez sport paketu. Auto patřilo mému zesnulému strejdovi, dostal jsem ho jako dědictví. Strejda jezdil s autem asi 2 roky a moc se o něj nestaral a potom mi ještě 2 roky stal před barákem než sem ho moch řídit. Hned po autoškole sem se do nej pustil začal sem tím že sem auto kopletně vyčistil a jelikož byl strejda silný kuřák tak sem nechal vyčistit interier od profíků, to je naposled co na něj sáhl někdo jiným než já sem takovej kutil a co potřebuju si udělam sám ale sem i hroznej detajlista takže musim mít všechno pekfektní. Na autě sem za skoro 2 roky udělal pár věcí, ze studenských peněz se toho moc udělat nedá. Stousta lidí mě asi bude odsuzovat za pár věcí, ale auto je stále ve vývoji a stále chybějí finance Na autě zatím pár vzhledových úprav,sání,výfuk,brzdy brembo max,alu kola borbet,volant,audio. časem mám spoustu věcí v plánu ani nevim kde začít největší úravou bude motor 1.4 tubro 100 kw + pár úprav a sousta jiných věcí. S autem sem nad míru spokojenej, musím říct že jiný první auto sem si nemoch přát a jen tak ho za jiný nevyměnim a jelikož má pro mě i citovou hodnotu tak ho ani nikdy neprodam. Ještě bych toho moch říct mraky, ale tohle myslim zatim stačí Doufam že se vám moje fáro bude aspoň trochu líbit Citovat
Raweon Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 moje první fotka tenkrái sem tam měl jen vyfuk uter sport, svetla a kridlo Citovat
Raweon Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 takhle aktuani az na kola a par veci Citovat
go.play Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 héééj boréc další lenoch co se pohnul z místa Citovat
Raweon Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 audio 800w max 400 rms dneska uz lepe umistene Citovat
Raweon Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 nejaktualnejsi fotka akorat ty ssamolepky na dverich konecne pric a zatmavené blikry jen decentne Citovat
Raweon Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 neutral : no spis si me jen tak trochu stouchnul kdyz uz ho udelal i jiri106xs a ted dikonce i go.play tak uz mi to nedalo jo kluci mimochodem sem taky jirka Citovat
odee Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Pěkný, 5ti dvířka se mi nelíbí, ale koukám, že se z toho dá udělat docela hezký auto:super Ale stejně mě nejvíc dostal ten popis, tak nějak si furt nedokážu představit ten Tubro motor:D Citovat
Raweon Odesláno 2. listopad 2012 Autor Odesláno 2. listopad 2012 diky taky bych radsi 3 dver ale co nadelam aspon narzniky ze sporta tam budu mit no jo tam ten motor uplne vidim ale nejakou dobu to potrva nez budou finance Citovat
odee Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Jinak, díval sem se, jak ses popasoval stým předním nárazníkem a myslím, že v poho, ale jak už někdo psal, možná bude pro Tebe snadnější a rychlejší ho jen nahřát a zkusit ohnout rožky. Jinak já si ten motor moc nedokážu představit, páč nevím, co to je ta 1.4 TUBRO;) Citovat
Raweon Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 jo to psal neutral skusim to udelat na tom zadnim estli to pude. jinak myslim 1.4 turbo z fiat gt motorovej prstor je skoeo stene resenej tak to nebude takovej problem a hlavne si nim dost vyhraju co se tyce vykonu Citovat
jiri106xs Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Plány pěkné, ale když si spočítáš, co s tím bude práce a výdajů, tak se spíš vyplatí prodat a koupit si zrovna punto. V dnešní době už se dají sehnat za pár peněz... http://www.sportovnivozy.cz/33778-fiat-punto-gt Citovat
Raweon Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 jasny s tim pocitam ale jelikoz si to budu delat sam tak hodne usetrim, punto je oskliva krabice to nechci hci mit 106ku jakou jen tak nekdo nema, chtel sem puvodne gti motor ale jak sam rikas kdyz si to spocitam tak tohle me vyjde levnejc co se tyce vykonovejch uprav Citovat
odee Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Jo, ale na 106 je právě motor GTi to nej, a když tam dáš vylítanou 200tisícovou 1,4 od Fiatu, tak to nebude ono. A myslím, že zabudovat tam motor z Gti vyjde daleko levněji, než tam dávát motor z Fiatu a navíc, když to bude mít těch skoro 130 atmosférických lvů pod kapotou, zjistíš, že víc nepotřebuješ Citovat
Raweon Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 ano to mas pravdu, ale vykonove my to nestaci a udelat atmosferu vyjde daleko draz nez turbo benzin, ale stejne budu delat repasi toho motoru a jenom chip my udelat asi 160 koni ale chci tak 200 Citovat
odee Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 To abys nasadil 16\" kola a Bremba z kupéčka (minimálně), abys při zkušební jízdě i zastavil;) nemluvě o tom, že 200 koní by mohl být problém pro převodovku z toho Punta, kterou tam zřejmě budeš mít a taky pro poloosy, ramena a všechny ostatní podvozkový díly... a to sme se ještě nedostali k tomu, že když na to šlápneš, tak se Ti za pár vteřin rozsype kastle:D (vtip) Přeju hodně stěstí, ambice Ti nechybějí, tak doufám, že Ti ještě vyjde pár mega ve sportce, ať to máš čím zaplatit:roker [upravil dne 5/11/12 11:35 od odee] Citovat
Raweon Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 ano nikdo sem nerekl ze to bude prdel kola pak budou nejaky 15ky, brzdy jeste nevim jak budu resit, s tou prevodovkou myslim problem nebude, poloosy ramena apod. asi budou z toho punta, a pochybuju ze se kastle rozpadne vem si ze ty mas 120 koni a mas stejnou kastli 80 koni navic neni zas tolik jinak diky, kdybych si to mel nechat udelat tak za to dam 200 myslim si ze to udelam za min jak polovinu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.