Raweon Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 tak uz ses dokopal tak ted uz se na rade ja no to bude nekonečny premlouvani jinak parada davam like no a stim zimnim snizenim je to pohoda ted budu kupovat civika a ten se div neplazi po zemi a neni problem akorat nesmi bejt moc snehu Citovat
Berry86 Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Moc krásná S16;), můžu se zeptat ta jedna fotka je focena v Karlově údolí (Karlthal) za Šluknovem? Vidím, že jsi z VDF, tam mám dobrého kamaráda a v ŠLK (plus české švýcarsko)tak tam jsem jezdil pár let velmi často Oblast s velmi zajímavou historií, ale taky smutnou součastností, snad se to tam vše zlepší, omlouvám se za OT:papa Citovat
go.play Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 Berry: Ano správně, je to v Karlově údolí, málo kdo tady o tom ví, že to vůbec existuje, bohužel, že to je takhle zdevastovaný. Kamarád má taky Puga? Citovat
jiri106xs Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 héééj! Promiň, já musel. Né, máš to opravdu moc pěkné. Citovat
Berry86 Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Berry: Ano správně, je to v Karlově údolí, málo kdo tady o tom ví, že to vůbec existuje, bohužel, že to je takhle zdevastovaný. Kamarád má taky Puga? Nene kamarád ma 3x VW:) (Passat, EOS a T4) Znám to tam velmi dobře, jezdil jsem na sever obtýden několik let(s bývalou přítelkyná, která odtamtud pochází), chodili jsme tam pořád na procházku i se psem, a když si čloek odmysli ty nepokoje, co tam jsou, tak je to prijemne prostredu a hlavne blizko do cesko-saskeho svycarska:) Jinak tak vubec me zajima pred i povalecna historie sluknovskeho vybezku a treba takove historicky zajimave misto, drive mestecko Fukov (Fugau) [Edited on 1/11/12 17:34 by Berry86] Citovat
go.play Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 Tak už vim o koho jde, chodil jsem s nim na základku na Fukově jsem nikdy nebyl, ale slyšel jsem o tom a dokonce jsem se tam i chystal (když byl ještě čas, trávil jsem hodně času venku v přírodě s detektorem) Citovat
Berry86 Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 A byl jsi nějak úspěšný s detektorem? Na tom Fukově by toho mohlo být. Jinak slyšel jsem, že byli lidé od Böhmerlandu / Čechie, jak se vyráběly ty motorky v Krásně Lípě, tak měly továrnu v Kunraticích za Šluknovem a byli s detektory a našli zajímavé věci. Historie je velmi zajímavá a bohatá, ale když se postupuje časem, tak smutná Citovat
go.play Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 já hledal spíš válku, hodně mince, ale tak když se objevilo i něco jiného pěkného, tak jasně že jsem to nevyhodil Citovat
go.play Odesláno 14. listopad 2012 Autor Odesláno 14. listopad 2012 najeto 10 tis po poslední výměně, tak dnes dostalo auto novej olejíček Citovat
go.play Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 po přezutí na zimáky na mě čekalo nemilé překvapení, den před tim jsem si to uháněl obvyklou (neobvyklou!) cestovní rychlostí 180 km/h, to by na předku v tý rychlosti udělalo pěknou paseku + ještě nad tim je hnusnej drápanec, kterej tu není tak zřetelnej [upravil dne 10.12.2012 19:27 od go.play] Citovat
Raweon Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 a to si daval zimaky at ted jo? no jinak dira jak do p***le nechas to spravit nebo jinou gumu? Citovat
go.play Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 nn teď ne, mám je už asi dva týdny, ale řikal jsem si, že mám štěstí a nerozbil si držku Tohle spravit asi už nejde, budu kupovat nový všechny 4 papuče Citovat
Raweon Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 myslim si ze dalo ale zas je bezva na jare vyrazit v novém Citovat
go.play Odesláno 11. prosinec 2012 Autor Odesláno 11. prosinec 2012 dobře teď před každou jízdou zkontroluju všechny pneu i z vnitřní strany, sice budu každej den špinavej jako prase, ale budu to mít prohlídnutý :D Citovat
Raweon Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 ano presne tak bezpecnost nadevse Citovat
go.play Odesláno 14. prosinec 2012 Autor Odesláno 14. prosinec 2012 Rampouchovo-sněžná zimní podoba [upravil dne 14.12.2012 15:19 od go.play] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.