Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

=-->Jiříkova 106 S16<--=

Recommended Posts

Odesláno

tak uz ses dokopal tak ted uz se na rade ja :D no to bude nekonečny premlouvani :D jinak parada davam like :super no a stim zimnim snizenim je to pohoda ted budu kupovat civika a ten se div neplazi po zemi a neni problem akorat nesmi bejt moc snehu :D

Odesláno

Moc krásná S16;), můžu se zeptat ta jedna fotka je focena v Karlově údolí (Karlthal) za Šluknovem?

Vidím, že jsi z VDF, tam mám dobrého kamaráda a v ŠLK (plus české švýcarsko)tak tam jsem jezdil pár let velmi často :)

Oblast s velmi zajímavou historií, ale taky smutnou součastností, snad se to tam vše zlepší, omlouvám se za OT:papa

Odesláno
Berry: Ano správně, je to v Karlově údolí, málo kdo tady o tom ví, že to vůbec existuje, bohužel, že to je takhle zdevastovaný.

Kamarád má taky Puga?

Nene kamarád ma 3x VW:) (Passat, EOS a T4)

Znám to tam velmi dobře, jezdil jsem na sever obtýden několik let(s bývalou přítelkyná, která odtamtud pochází), chodili jsme tam pořád na procházku i se psem, a když si čloek odmysli ty nepokoje, co tam jsou, tak je to prijemne prostredu a hlavne blizko do cesko-saskeho svycarska:) Jinak tak vubec me zajima pred i povalecna historie sluknovskeho vybezku a treba takove historicky zajimave misto, drive mestecko Fukov (Fugau) ;)

[Edited on 1/11/12 17:34 by Berry86]

Odesláno

Tak už vim o koho jde, chodil jsem s nim na základku ;) na Fukově jsem nikdy nebyl, ale slyšel jsem o tom a dokonce jsem se tam i chystal (když byl ještě čas, trávil jsem hodně času venku v přírodě s detektorem)

Odesláno

A byl jsi nějak úspěšný s detektorem? Na tom Fukově by toho mohlo být. Jinak slyšel jsem, že byli lidé od Böhmerlandu / Čechie, jak se vyráběly ty motorky v Krásně Lípě, tak měly továrnu v Kunraticích za Šluknovem a byli s detektory a našli zajímavé věci. Historie je velmi zajímavá a bohatá, ale když se postupuje časem, tak smutná:(

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

po přezutí na zimáky na mě čekalo nemilé překvapení, den před tim jsem si to uháněl obvyklou (neobvyklou!) cestovní rychlostí 180 km/h, to by na předku v tý rychlosti udělalo pěknou paseku :o + ještě nad tim je hnusnej drápanec, kterej tu není tak zřetelnej

[upravil dne 10.12.2012 19:27 od go.play]

post-9646-14109628480105_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...