kefka1 Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Ahojte, máme peugeot 407 SW 2,7Hdi automat 6st. Doteraz sme so štartovaním neměly problémy. O víkendu nám nasněžilo a teploty klesly k bodu mrazu, takže jsem počítal, že se startovaním bude trošku problém. Chytlo mi to až po 2min. Jenže ten samej problém se stal i předevčírem i včera. Jo beru auto je studené. Jenže když jsem auto odstavil po cca 15km a bylo teplé problém se startovaním se opakoval. Spíše bych řekl, že to bylo ještě horší. Myslím že to bude baterie. Může za tím stát i něco jiného. Za rady Vám předem děkuji Roman Citovat
Fredino Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 definuj startovani....startujes chytne chcipne? alebo toci toci toci a stale nechce chytnut? zhavice? alebo ako v mojom pripade ti pada nafta? alebo nieco horsie? vstreky? [Edited on 31/10/12 08:54 by Fredino] Citovat
davidekcz Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Nemusel si zakládat nové vlákno, když o 2 řádky níž je skoro úplně stejný vlákno... Citovat
Fredino Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Nemusel si zakládat nové vlákno, když o 2 řádky níž je skoro úplně stejný vlákno... mno sa to stalo iba raz kdezto tady jemu sa to stalo aj za tepleho motora ale pointa je ta ista Citovat
kefka1 Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 No právě jsem přijel domů od lékaře. Opět problém natočit-nastartovat. točí,točí a nic. Někdy je to jako by se dusil resp. neměl chuť pootočit. Před domem mi to chytlo až na sedmý pokus. Od lékaře mně nakonec domů dostal , ale nastartoval na 3pokus a teploty byly v pořádku. Tak nevím Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 baterka točí dobře? Může to být i startérem začíná brát moc , hdi potřebuje pořádně zatočit nejdřív bych zkusil dobít bat Citovat
brade Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Začne auto vyhazovat všemožné chyby či se mírně hýbou ručičky na budících? Pokud ano, bude to baterka Citovat
adam.bogocz Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 no mě když auto blikalo jak vánoční stromeček a naskakovali mi na palubce chyby ohledně autom. převodovky kterou nemám, tak to byly ložiska startéru, rotor poletoval tak že na komutátoru dělaly uhlíky zkraty...matroš na repas startéru 400 Kč a startuje to stále, hlavně s úplně jiným zvukem... baterku mám tu samou od doby kdy jsem to auto koupil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.