Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

máme peugeot 407 SW 2,7Hdi automat 6st.

Doteraz sme so štartovaním neměly problémy. O víkendu nám nasněžilo a teploty klesly k bodu mrazu, takže jsem počítal, že se startovaním bude trošku problém. Chytlo mi to až po 2min. Jenže ten samej problém se stal i předevčírem i včera. Jo beru auto je studené. Jenže když jsem auto odstavil po cca 15km a bylo teplé problém se startovaním se opakoval. Spíše bych řekl, že to bylo ještě horší. Myslím že to bude baterie. Může za tím stát i něco jiného.

Za rady Vám předem děkuji Roman

Odesláno

definuj startovani....startujes chytne chcipne? alebo toci toci toci a stale nechce chytnut? zhavice? alebo ako v mojom pripade ti pada nafta? alebo nieco horsie? vstreky?

[Edited on 31/10/12 08:54 by Fredino]

Odesláno
Nemusel si zakládat nové vlákno, když o 2 řádky níž je skoro úplně stejný vlákno...

mno sa to stalo iba raz kdezto tady jemu sa to stalo aj za tepleho motora ale pointa je ta ista :papa

Odesláno

No právě jsem přijel domů od lékaře.

Opět problém natočit-nastartovat. točí,točí a nic. Někdy je to jako by se dusil resp. neměl chuť pootočit. Před domem mi to chytlo až na sedmý pokus. Od lékaře mně nakonec domů dostal , ale nastartoval na 3pokus a teploty byly v pořádku.

Tak nevím

Odesláno

no mě když auto blikalo jak vánoční stromeček a naskakovali mi na palubce chyby ohledně autom. převodovky kterou nemám, tak to byly ložiska startéru, rotor poletoval tak že na komutátoru dělaly uhlíky zkraty...matroš na repas startéru 400 Kč a startuje to stále, hlavně s úplně jiným zvukem... baterku mám tu samou od doby kdy jsem to auto koupil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...